pudra.com 06.07.2010

2 yeni eğitici oyuncak

Fisher-Price, 6 ay ve üzerindeki minikler için Eğitici Saat ve Eğitici Alet Çantası ürünlerini geliştirdi.

Fisher-Price'tan 6 ay ve üzeri çocuklar için yepyeni iki eğitici oyuncağı sizlerle paylaşmak istedik.

2 yeni eğitici oyuncak

Türkçe konuşan Fisher-Price Eğitici Saat ile bebekler eğitici ve neşeli şarkılar ve birçok eğlenceli aktiviteyle eğlenirken öğrenecekler... Saatin üst tarafındaki düğmeye basıldığında ışıklı guguk kuşu çıkarak miniklere sürpriz yapıyor. Güneş ve ay kadranı aracılığıyla, minikler gece ve gündüz kavramlarını öğreniyor. Sayı sayma şarkısını dinlemek için ışıklı buruna basmak yeterli. Öğrenme ve müzik modu olmak üzere iki farklı seçenek sunan Fisher-Price Eğitici Saat bebeklerin keyifli vakit geçirerek öğrenme becerilerini geliştirmesine destek veriyor.

Fisher-Price Eğitici Alet Çantası eğlenceli sürprizler ile dolu. Öğrenme modundaki çivi çakma oyunuyla minikler 1’den 10’a kadar saymayı ve metreyi çekerek alfabeyi öğreniyorlar. Eğlenceli ışıklar, sesler ve fırlayan sürpriz arkadaşlarla bebekler çok eğlenirken, müzik modunda çalan eğlenceli şarkılar ile de temel kelimeleri öğrenecekler.

Fisher-Price’ın geliştirdiği Eğitici Saat ve Eğitici Alet Çantası ile ebeveynler çocukları ile eğlenceli ve öğretici zaman geçirecekler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER