pudra.com 28.10.2009

Miniklerimizin kabanları Benetton ve Sisley’den!

Bu koleksiyonlar çocuklarımızı soğuktan korurken, şık olmalarını da sağlıyor!

Çocuk giyiminin en zevkli markaları arasında yer alan 012 Benetton ve Sisley Young, yeni ve rengarenk 2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile çocuklara, şıklıkta büyüklerle yarışacak alternatifler sunuyor.




012 Benetton’un yeni sezon koleksiyonunda, siyahın sert imajı kırmızı, beyaz ve gümüşle birleşerek hırka, şalvar ve balon eteklerle adeta yumuşuyor. Turkuvaz, narçiçeği, mor, sarı, yeşil, eflatun gibi birçok rengin görülebileceği koleksiyonda; Benetton kızları kaz tüyü anoraklar, jakarlı uzun hırkalar, pançolar, ekose gömlekler ve desenli bluzlarla şıklaşıyor. Geleneksel okul tarzı; kabanların mavi, yeşil ve narçiçeğiyle birleşmesiyle canlanıyor. Pastel renklerde kadifeler, kabarık modellerle feminen ve spor bir şıklığı temsil ediyor. Mor, mavi ve denim şehirli bir görünüm verirken; kargo bermudalar ve baskılı gömlekler sportif bir tarz yaratıyor.

Sisley Young da modayı takip eden minik kızlarımıza birbirinden güzel kıyafetler sunuyor. Ekose modeller, parlak naylonlu kumaştan kapitone ceketler ve güllerle süslenmiş montların yer aldığı koleksiyonda, siyah ve duman grisi kırmızıyla bütünleşiyor. Gri, krem ve mürdüm romantik bir hava yaratırken, kısa etekler ve çiçekli salaş bluzlar Sisley Young kızlarının şıklığını tamamlıyor. Balıkçı yaka kazaklar, taşlanmış jean’lerle kombinlenerek hoş bir görünüm oluşturuyor. Fırfır ve güller, kadife ve saten, çiçekler ve pembe, şeritler ve ince dikişler ise özel günlerde şıklığı tamamlamak için ideal alternatifler oluşturuyor.



Mickey Mouse, Donald Duck ve Superman gibi çizgi film kahramanlarını taşıyan tişört ve sweatshirt’ler, 012 Benetton’un yeni sezon koleksiyonuna renk ve hareket katıyor. Cesur renklerle sportif bir görünüm sunan koleksiyon, iç ve dış mekanlara uygun giysilerin ideal bir karışımını içeriyor. Benetton çocukları; ister düşük belli kargo pantolonları salaş üstlerle kombinliyor, isterse kolej stili yaratarak klasik kesimli üstlerle parka ve rüzgarlıkları giymeyi tercih ediyor. Hangi renkleri ve tarzı seçerlerse seçsinler, 012 Benetton ile havalı ve etkileyici bir tarz onları bekliyor.

Sisley Young’un yeni sezonundaysa, renk ve kombinasyonların çeşitliliği dikkat çekiyor. Gri, siyah ve gümüş tonlarında kapitone yelekler ve çizgili gömlekler şık bir hava yaratırken; baskılı sweatshirt’ler, havacı tarzına uygun ceket ve pantolonlar ise sportif bir görünüm oluşturuyor. Turuncu, mürdüm ve mavi tonlarındaki renk skalası, geleneksel okullu görünümünün klasik çizgisini bozmadan koleksiyona renk katıyor. Dikkatle çalışılmış, sofistike detaylarla süslenen şık alternatifler Sisley Young’da…


İlgili haberler:

Joker’den çocuklara yağmur botları
Çocuklarınızın ayaklarını bu sevimli çizmelerle yağmurdan koruyun!

Bebek kıyafeti nasıl seçilir? Bebeğinizin giysilerini seçerken, kullanırken, saklarken ve yıkarken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

Benetton'da okul zamanı 012 Benetton çocukları yeni sezonda yine çok şık!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER