Pudra.com 15.11.2011

4. Dünya Çocuk Kitapları Haftası başlıyor

4. Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinlikleri 19-20 Kasım 2011 tarihlerinde CarrefourSa Bahçe Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında kitap bağış kampanyası da düzenleniyor.

Her yıl kasım ayında çocuklara kitap okuma bilinci ve sevgisi aşılamak amacıyla düzenlenen "Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinlikleri”, 19-20 Kasım 2011 tarihlerinde CarrefourSa Bahçe Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

4. Dünya Çocuk Kitapları Haftası başlıyor

4. Dünya Çocuk Kitapları Haftası Etkinlikleri; Gelişim Atölyesi (GA) Çocuk ve CarrefourSa Bahçe Park Alışveriş Merkezi işbirliğiyle, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında, “Okumak Bir Sanattır” temasıyla projelendirildi. Projeye geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da pek çok kurum, kuruluş, yayınevi ve uzman destek oluyor.

Proje dahilindeki etkinliklerle çocuklar profesyoneller denetiminde okumaya sanat atölyeleri yoluyla yakınlaştırılacak, ünlü yazarlarla ve yayınevi yetkilileriyle söyleşiler, imza günleri, tiyatro gösterileri, yaratıcı drama çalışmaları gerçekleştirilecek.

Projenin en önemli yönü ise kitap bağış kampanyası. Türkiye’nin ücra noktalarındaki kütüphaneler ve okullara destek olmak ve kitaba ulaşamayan çocukları kitaplara ulaştırmak amacıyla başlatılan kampanya, tüm şirketlerin desteğine açık. Siz de Gelişim Atölyesi'ne yönlendireceğiniz eski veya yeni kitaplarla yardıma muhtaç çocukları sevindirebilirsiniz.

www.dunyacocukkitaplarihaftasi.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER