@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.11.2011

Aile sıcaklığı aşılayan oyuncaklar Zuzucan’da

Küçük çocuklar için zararlı olmayan malzemeler içeren, yün ve içine doldurulan silikondan üretilen el yapımı Zuzucan bebekleri, çocuklarına sağlıklı oyuncak arayanlar için.

Sizi, tamamen el yapımı, sadece yün ve içine doldurulan silikon malzemeden ibaret oyuncak bebekler yapan Zuzucan markasıyla tanıştırıyoruz.

Aile sıcaklığı aşılayan oyuncaklar Zuzucan’da

Çiğdem Özdemir’in 2009’da KOSGEB’den (Küçük ve Orta Boylu İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) destek alarak kurduğu Zuzucan markası, küçük çocuklar için zararlı olmayan malzemeleri araştırıp neredeyse iki yıl boyunca tasarımlar ve isimleri üzerinde çalıştıktan sonra kuruldu. Ortaya Yaprak, Toprak, Anneanne, Dede, Kımılnaz, Kıpırcan'dan oluşan “Yeşilsever” bebekler çıktı.

Çocuklar kadar büyüklerden de ilgi gören Zuzucan bebekleri, çocukların koparıp yutabileceği hiçbir malzeme, boncuk taşımıyor. Her bir bebeğin üretimi 2.5 gün sürüyor. 18-75 yaş arası ev kadınları bebeklerin her bir parçasını tek tek üretiyor.

www.zuzucan.com sitesinden sipariş verebileceğiniz bebeklerin fiyatı 59 TL. Her bir oyuncak için sitede “Aile sıcaklığı aşılar, şiddet içermez” notu düşülüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER