@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.10.2011

Anne baba ve çocukların alışveriş kulübü: Unnado.com

Sizi anne, baba ve çocuklara özel bir alışveriş sitesiyle tanıştırıyoruz: Unnado.com. Bu sitede markalı ve kaliteli pek çok ürünü özel indirimlerle satın alabilirsiniz.

Unnado, anne, bebek ve çocuklara özel, markalı ürünlerin bulunduğu, üyelerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sağlayan bir alışveriş kulübü.

Anne baba ve çocukların alışveriş kulübü: Unnado.com

Siteden alışveriş yapabilmek için önce üye olmanız gerekiyor. Üyeliğinizi aldıktan sonra kaliteli ürünleri ve kaliteli markaları yüzde 70’e varan indirimlerle satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızı Unnado’ya davet etmeniz ve onların da üye olup alım yapmaları durumunda 10 TL’lik indirim çeki kazanıyorsunuz.

Unnado'ya üyelik için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Bir de arkadaşlarınızı davet eder, onlar da davetinizi kabul ederse ve ilk alımlarını yaparsa, bu alışverişten 21 gün sonra indirim çekiniz hesabınıza yansıtılıyor.

Unnado'nun kamyanlarından düzenli olarak haberdar ediliyorsunuz. Ama bizim tavsiyemiz, düzenli olarak her gün siz de sitede ne var ne yok, göz gezdirin. Çünkü bu sitede, çocuklar için oyuncaklardan çocuk giysilerine, çocuk bakım ürünlerinden çocuk kitaplarına kadar pek çok ürünü bir arada görebiliyorsunuz.

www.unnado.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER