@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.03.2011

Annelere müjde: LimangoKids yayında!

LimangoKids'te, hamilelik döneminde ve çocuğunuzun bebeklik ve çocukluk döneminde ihtiyacınız olan her şeyi uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Private shopping’in Türkiye’deki öncü markası limango, hamilelik döneminden başlayarak, 0-13 yaş arası bebek ve çocuklarımız için aradığımız her şeyi bulabileceğimiz, seçkin markaların yer aldığı limangokids.com’u hayata geçirdi.

Annelere müjde: LimangoKids yayında!

limangokids.com'da her gün yüzlerce ürün ve seçkin markalar, sürpriz hediye çekleri ve fırsatlar bizleri bekliyor olacak. limangoKIDS, kolay, hızlı ve güvenli alışverişin adresi oldu. Mağaza mağaza dolaşmamıza gerek kalmadan alışverişte harcayacağınız zamanı çocuklarımızla geçirmemize yardım ediyor...

limangokids.com
Bebek ve çocuklar için tanınmış markaların ürünlerine internetten, hem de yüzde 70’e varan indirimlerle bu adresten alabiliyoruz.

0-13 yaş arası bebek ve çocukların ihtiyacı olabilecek seçkin markaların yer aldığı limangoKIDS, sürpriz hediye çekleri ve fırsatları ile anne-babalara cazip seçenekler sunuyor.

limangokids'te neler var?

Hamilelik dönemi de dahil olmak üzere, 0-13 yaş bebek ve çocuklar için aradığınız her şey burada! Bebek kozmetikleri, kıyafet ve aksesuarlar, teknolojik cihazlar, bebek koltukları, pusetler, eğitim kitapları, hamile koleksiyonları, oyuncak markaları hem yüzde 70’e varan indirimlerle hem de sürpriz hediye çekleriyle avantajlı etiketlere sahip olacak.

Özellikle çalışan ve internetten alışveriş yapan ebeveynlerin hem zamandan hem de paradan tasarruf edecekleri limangoKIDS, kısa zamanda bebek ve çocuk alışverişinde herkesin buluşma noktası haline gelecek.

Hamile ürünleri, kız-erkek kıyafetleri, ayakkabı, aksesuar, ev giyimi, terlik, pijama, iç giyim, teknoloji, bebek bakım malzemeleri, bebek kozmetiği, bebek araç ve gereçleri, anne ve hamile bakım setleri, anne-baba eğitim kitapları ve ünlü moda markalarının bebek ve çocuk koleksiyonlarına limangoKIDS’ten ulaşabilirsiniz.

limangokids'e nasıl üye olunur?
limangoKIDS’ten yalnızca limango ve limangoKIDS üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango ya da limangoKIDS üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. limango üyesi bir tanıdığınız yoksa sitenin giriş sayfasında yer alan başvuru sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz hakkında tarafınıza bilgi iletiliyor.

limangokids.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER