pudra.com 23.09.2010

Annelere ücretsiz kitap kampanyası

Boyut Yayıncılık tarafından 2–5 yaş çocuğu olan anne, babalar için muhteşem bir kampanya yürütülüyor. Prof.Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in “Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin” adlı son kitabı herkesin evine ücretsiz gönderiliyor.

Tüm Türkiye’yi kapsayan bu büyük okul öncesi eğitim kampanyası ile talep eden herkes, kitapçılarda satış fiyatı 22,90 TL olan kitaba sahip olabilecek. 2–5 yaş arası çocuğu, torunu, yeğeni… olan herkesin büyük ilgi gösterdiği kampanya’nın kitap gönderimi konusunda herhangi bir limiti yok, 1 Ekim 2010 tarihine kadar isteyen herkes “Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin” kitabına ücretsiz sahip olabilecek.

Annelere ücretsiz kitap kampanyası

Günümüzde artık çocukların okul hayatlarında başarılı olması büyük önem taşıyor, hatta mutlulukla özdeşleştiriliyor. Bunun için onların eğitimine daha güvenle başlamalarını sağlamak çok önemli. Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in son eseri olan bu kitapta yer alan eğlenceli testlerle anne, babalar, meslek seçimini etkileyen ‘yetenek’, ‘beceri’ ve ‘ilgi’ alanlarını belirleyerek okul öncesi çocuğunun hem yeteneklerini teşvik edebilecek hem de yeteneksiz olduğu alanlarda gelişmesine destek verme fırsatı yakalayacaklar.

Kitabı temin etmek için iki yol var. Boyut'un 0212 440 1 440 numaralı çağrı merkezi aranarak ya da www.anaokuludergisi.com adresinde yer alan talep formu doldurularak kitap ücretsiz olarak talep edilebilir.

Boyut Yayıncılık, Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin’in 2–5 yaş arası çocukların yeteneklerini belirlemeye yönelik hazırladığı “Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin” isimli kitabını çocuklarımızın geleceklerine ışık tutacağı inancı ile herkese ücretsiz gönderme kampanyasını başlattı ve yeteneği erken yaşta keşfedilmemiş çocuğumuz kalmasın diye 30 Eylül’e kadar tüm Türkiye’yi kampanyadan faydalanmaya davet ediyor…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER