@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 31.01.2012

Artık bir Çocuk Hakları Merkezi’miz var!

Gündem Çocuk Derneği’nin açtığı Çocuk Hakları Merkezi, çocuk hakları ihlallerinde sistematik şekilde vaka takibi, izleme ve raporlama gibi programları hayata geçirecek.

2011 yılında Türkiye’de önlenebilir sebeplerden dolayı ölen çocuk sayısının 815 olduğunu açıklayan Gündem Çocuk Derneği, açmış olduğu Çocuk Hakları Merkezi çatısı altında bundan böyle çocuk hakları ihlallerinde sistematik olarak vaka takibi, izleme ve raporlama yapacak.

Artık bir Çocuk Hakları Merkezi’miz var!

2005'ten beri çocuk hakları alanında faaliyetlerini sürdüren Gündem Çocuk Derneği'nin destekçileri, yeni açılan Gündem: Çocuk! Çocuk Hakları Merkezi’nin, çocuk hakları ihlalleriyle ilgilenirken daha örgütlü bir kuruma ihtiyaç duymalarından dolayı hayata geçtiğini açıklıyor.

Merkez çalışanları bundan böyle çocuk hakları ihlalleri konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne daha çok gidip görüşeceklerini, hükümeti ve siyaseti etkileme konusunda çalışmalarını daha örgütlü sürdüreceklerini belirtiyorlar.

Gündem: Çocuk! Çocuk Hakları Merkezi, çocuk hakları ihlalleri konusunda vakaların tek tek takip edilmesi ve sonuca vardırılması amacıyla vaka takip programını hayata geçirecek. Merkez ayrıca, çocuk haklarının çeşitli alanlarında raporlar da yayınlayacak.

Gündem Çocuk Derneği
Tunalı Hilmi Cad. No: 54/8
Kavaklıdere / Ankara
Tel: 0312 437 76 41

www.gundemcocuk.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER