@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.07.2016

Ayerya Rüzgarlı Vadi Çiftliği'nde çocuklar doğa ile buluşuyor

"Çocuklar Doğada" atölyesi, Ayerya Rüzgarlı Vadi Çiftliği'nde çocukları doğa ile buluşturuyor. Tüm ailenin keyif alacağı etkinlik detayları Pudra.com'da.

İnsanın kendini iyi hissetmesi için en iyi adres doğa. Doğada vakit geçirip, toprağa basıp çimenlerin ve ağaçların kokusunu içine çekmek gibi rahatlatıcı bir şey yok. Çocuklarınızla birlikte doğaya kaçıp sanat dolu, eğitici bir etkinliğe katılmaya ne dersiniz?

Ayerya Rüzgarlı Vadi Çiftliği'nde çocuklar doğa ile buluşuyor

24 Temmuz Pazar günü, İzmir Urla'daki Ayerya Rüzgarlı Vadi Çiftliği'nde saat 10.00-13.00 arasında düzenlenecek Çocuklar Doğada atölyesi hem ailecek doğada keyifli vakit geçirmenizi hem de çocuklarınızın sanatsal yönünü ortaya çıkarmasını sağlayacak. 

Saat 10.00'da başlayan atölyede, öncelikle çiftlikte yetişen sertifikalı dalından kopmuş domatesler, kümesten taze yumurtalar, keçi peynirleri, arılardan ballar ve çeşit çeşit zeytinlerle kahvaltı yapılacak. Daha sonra çocuklar, kahvaltı sonrası oluşan doğal artıkları, eğitici etkinliklerle sanatsal çalışmalara dönüştürecek. Atölyede 6-13 yaş çocuk gruplarıyla doğa gezisi düzenlenecek. 

Çocuklarınızla birlikte doğada rahatlatıcı bir pazar günü için "Çocuklar Doğada" atölyesi harika bir fırsat. Eğer atölyeye katılmayı düşünüyorsanız telefonla rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Telefon: (0538) 221 47 17
(0532)337 84 24


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER