Pudra.com 03.09.2013

Barış Manço şarkıları ninni oldu

Bebeğini 'Barış Abi' ile tanıştırmak isteyenler için, Barış Manço’nun unutulmaz şarkılarının ninni versiyonlarından oluşan “Beşikten 77’ye” albümü piyasaya çıktı.

Pop-rock müziğinin efsane ismi Barış Manço’nun 10 unutulmaz şarkısı, 0-2 yaş çocuklar için ninni olarak yeniden düzenlenerek “Beşikten 77’ye” albümünde bir araya geldi.

Barış Manço şarkıları ninni oldu

Adisebaba tarafından çıkarılan ve unutulmaz Barış Manço şarkılarına enstrümantal olarak yer veren “Beşikten 77’ye” albümü Amerika’da piyasaya sürülen ve çok ses getiren Beatles, Madonna, Metallica, U2, Beattles, Queen, Guns’n Roses gibi isimlerin şarkılarının ninni versiyonlarından oluşan albümlerden ilham alınarak hazırlandı.

Ayrıca iTunes ve birçok sanal müzik mağazalarında dijital olarak satın alınabilen albümde “Alla Beni Pulla Beni”, “Kol Düğmeleri”, “Arkadaşım Eşek”, “Eski Bir Fincan”, “Ne Ola Yar Ola”, “Güle Güle Oğlum”, “Unutamadım”, “Bahçede Hanımeli”, “Nazar Eyle” ve “Rüya” gibi Barış Manço’nun unutulmaz eserlerinin ninni uyarlamaları enstrümantal olarak yer alıyor. Albümde, SAF Prodüksiyon, Yuriy Ryadchenko ve Özer Atik tarafından çelesta, music box, orkestra çanı, yaylı çalgılar, dijital piyano gibi enstrümanlar kullanılmış.

“Her Yeni Doğan Bebek, Yeni Bir Dünya Demek” sloganıyla hayata geçirilen, eylül ayı itibariyle tüm seçkin oyuncak mağazaları ve müzik marketlerde yerini alan “Beşikten 77’ye” albümünün satış fiyatı 19,90 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER