Pudra.com 20.07.2011

Bebeğinizle birlikte yoga yaparak rahatlayın

Bebeğinizle birlikte sakinleşip, stres ve gerginliğinizi azaltmak ister misiniz? Anael Aile Merkezi'nin anneler ve bebekleri için sunduğu yoga dersi tam size göre.

Aileler için en güncel ve doğru bilgileri deneyimleriyle harmanlayan uzman ekibiyle hizmet veren Anael Aile Merkezi anneler ve bebekleri için çok keyifli bir ders sunuyor. Anne ve Bebek Yogası dersinde doğum sonrasında ekstra dikkat gerektiren bölgelere odaklanılıyor, ayrıca anneler bebekleriyle vakit geçirip sosyalleşme imkanı buluyorlar. Bu ders, annenin vücut farkındalığını geliştirmesine, kaslarını güçlendirmesine, dengeyi artırmaya, stres ve gerginliği azaltmaya yardımcı oluyor.

Bebeğinizle birlikte yoga yaparak rahatlayın

Sakinleşme masajı, yoga pozları, hareketler ve esneme ile bebekler de yavaş ve güvenli bir şekilde gözlemci ya da katılımcı olarak dersin içine dahil ediliyor, böylece ders çok daha zevkli bir hale geliyor. Anne ve Bebek Yogası dersine doğumdan 6 hafta sonra anneler ve henüz aktif olarak emeklemeyen bebekler katılabiliyor.

Bu ders, emzirme döneminde oluşabilecek sırt, boyun ve bel ağrılarına karşı söz konusu bölgeleri güçlendirmeye, esneklik sağlanarak direnç artırılmasına yardımcı oluyor. Annenin forma girmesine yardımcı oluyor. Bebekleri rahatlatarak daha iyi uyumalarına, sindirim sistemlerini kuvvetlendirmeye, kolik bebekleri rahatlatmaya yardımcı oluyor. Bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek oluyor. Hareket ve temas, bebeğin kas ve sinir sistemini geliştirmeye yardımcı oluyor.

Anael Aile Merkezi eğitmenlerinden Sibel Gözübüyük, Anne ve Bebek Yogası dersi ile ilgili şu bilgileri veriyor:

“Anne ve Bebek Yogası, annelere samimi ve anlayışlı bir ortamda bebeklerinden ayrılmadan kendilerine vakit ayırma fırsatı yaratıyor. Anneler herhangi bir dış etki olmadan iç güdülerini dinleme ortamını bulabiliyor ve anne-bebek bağlarını daha da geliştirebiliyorlar. Nefes çalışmalarının da önemli desteği ile anneler bebekleriyle huzurlu bir ortamda vakit geçirebiliyorlar. Anneler rahatlayınca bebekler de rahatlıyor. Nefes ile zihni ve bedeni rahatlatan, doğum sonrası endişeleri yükselen annelere denge ve destek veren yoga, postpartum (doğum sonrası) depresyonuna da iyi geliyor.”

Detaylı bilgi için: www.anael.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER