@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.12.2014

Bebek ve çocuklar için en uygun köpek cinsleri

Çocuğunuza hem hayvan sevgisi aşılamak hem de sorumluluk duygusunu öğretmek için bir köpek sahiplenebilirsiniz. Çocuğunuzla uyumlu yaşayacak, çocuk dostu köpek cinslerini Pudra.com'da.

Çocuğunuza erken yaşta hayvan sevgisi aşılamak ve sorumluluk bilincini sağlamak istiyorsanız, bir köpek sahiplenebilirsiniz. Öncelikle evinizin minik dostlar için yeterli olup olmayacağına dikkat etmeli, eviniz ve çocuğunuz için en uyumlu köpek cinslerini tercih etmelisiniz.

Bebek ve çocuklar için en uygun köpek cinsleri

Old English, Great Dane, Saint Bernard ve New Foundland cinsi köpekler iri cüsselerine rağmen dost canlısı köpekler. Sürekli havlayan minik köpek cinslerinin aksine daha sessiz olan bu türler özellikle gürültülü ortamları sevmeyen aileler için çok uygun. Uzun yürüyüşleri seven bu türler, günde iki veya üç kez tuvalet ihtiyaçları için dışarı çıkartıldıklarında çok mutlu oluyorlar.

Cocker tarzı köpekler ise özellikle apartmanda yaşayan aileler için uygun. Çocuklarla saatlerce oynamaktan hiç sıkılmayan bu türler, sahiplerine sadakatleri ile tanınırlar ve söz dinlerler. Küçük boydaki köpek türleri arasında çocuklarla en uyumlu diğer türse Beagle. Hem bahçede hem de evde uyumla yaşayan bu tür, ılımlı ve sakin yapısıyla ebeveynlerin gözdesi.

İngiliz menşeili köpek türleri olan Bulldog ve Terrier’ler de dost canlısı, söz dinleyen, iyi huylu köpekler. Başka köpekleri çok kıskanan bu türleri evde besleyecekseniz, ikinci bir köpek sahibi olmayı düşünmemelisiniz. Çocuklarla oynamayı çok seven bu türler ebatlarıyla da apartman yaşantısı için uygun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER