@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.09.2012

Benetton 2012 Sonbahar Erkek Çocuk Koleksiyonu

Benetton'ın yeni sezon erkek çocuk modellerinde çizgili trikolar, kadife ceket ve pantolonlar, oxford gömlekler ile sportif ve asi duruşu vurgulayan üst ve alt giyim ürünleri dikkat çekiyor.

Benetton 2012 Sonbahar Erkek Çocuk Koleksiyonu'nda lacivert-camel tonlarının ağırlıkta olduğu “jacket required” temasında çizgili trikolar, kadife ceketler ve oxford gömlekler göze çarpıyor. Anorak kabanlar, chino pantolonlar da minik beylerin şıklıklarını tamamlıyor.

"Back to school" grubunda, lacivert, kırmızı, yeşil ve sarı renklerdeki el örgüsü ve iri ilmekli hırka, şal yaka kazaklar, çift taraflı Benetton logolu montlar denim’lerle dikkat çekiyor. Beli lastikli pantolonlar da okul zamanı çocuklar için rahatlığı ön plana çıkarıyor.

"Flea market" temasında turuncu tonları sıcak ve samimi bir görünümün önemli karakterini oluşturuyor. Kahve tonlarıyla kombinlenen bu grupta, ekose, oduncu gömlekler, parkalar ve kadife pantolonlar dikkat çekiyor. Geniş renk skalasına sahip üst giyim ürünleri, deri ceketlerle birbirini tamamlıyor.

“Black engines” gri tonlarına haki yeşilinin karıştığı bu temada, erkekler daha sportif ve asi bir duruş sergiliyor. Yıkamalı denimler, üstü yazılı şapkalar, kargo pantolonlar bu temanın temsilcilerinden…



Kış aylarında Benetton
Turuncu, sarıyı indigo ve gri tonlarıyla bir araya getiren, avcı şapkaları ve anorakların göze çarptığı temanın adı “Winter fun”. Geyikli örgü hırkalar, kalın, kırçıllı ve yumuşacık sweatshirt’lerle bu tema rahatlığın şıklıkla buluştuğu grup.

"Black forest" temasında çoban montlar, zımparalanmış içlikler, yün aksesuarlar soğuk kış mevsiminde Benetton erkeğini ısıtıyor. Gri, lacivert ve bordonun asil birlikteliği jakarlı trikolarda sportif bir rüzgar estiriyor.

“Lazy days” grubundaki modeller de soğuk havalarda evde zaman geçirmek için birbirinden rahat, çağla yeşili, bebek mavisi tonlarında tasarlanan eşofmanlar sunuyor.

Benetton 2012 Sonbahar Erkek Çocuk Koleksiyonu'ndan en güzel modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2