@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.09.2012

Benetton 2012 Sonbahar Kız Çocuk Koleksiyonu

Benetton'ın "Back to school" temasıyla hazırlanan 2012 Sonbahar koleksiyonunda yer alan kız çocuklara özgü modeller sweatshirt, kapüşonlu shirt ve eşofman altlarıyla şehirde rahatlığı ön plana çıkarıyor.

Benetton'ın 2012 Sonbahar Kız Çocuk Koleksiyonu'nda “Back to school” temasıyla hazırlanan modellerle kızlar kırmızı, lacivert, camel, yeşil tonlarını ince anorak, çoban kazak, ekose eteklerle birarada giyiyor. Bu temayla sweatshirt, kapüşonlu shirt ve eşofman altlarıyla şehirde rahatlığı ön plana çıkaran koleksiyon çiçekli gömlekler, çizgili kazaklar, baklavalı süveterlerle çocukları okula hazırlıyor.

“Uptown girl” temasıyla romantik rüzgarlar estiren koleksiyon, pastel pembe, mürdüm, gül kurusu tonlarıyla karşımıza çıkıyor. Çiçekli desenlerle denim etekler kombinlenirken leopar baskılı, desenli taytlar da deri ceketlerle farklı bir görünüm yaratıyor. Lisanslı ürünlerde “winxs” karakterini ele alan koleksiyonda ekoseli şallar dikkat çekiyor.


“Spicy colors”
isimli temasıyla 012 Sonbahar koleksiyonuna mistik ve oryantel bir hava veren kalın el örgüsü hırkalar, kadife altı fistolu etekler, kar desenli jakarlı kazaklar ön plana çıkıyor. Anorakların kalın, ince, kaz tüyü, elyaf olarak tasarlanan çeşitleri birbirinden geniş renk alternatifleriyle birleşerek özgür ruhlu çocuklara hitap ediyor. Safran sarısı, mercan ve fuşyanın baskın halini, krem ve gir tonları yumuşatıyor. Bere, atkı ve eldivenlerin örgülü ve ponponlu modelleri nostaljik Benetton kızlarına hitap ediyor. Sarah Kay’in sevimli ürünleri de bu grubun lisanslı ürünlerini oluşturuyor.

“Party time” temasında, lacivert pembe ve lacivert kırmızı olarak iki farklı tonda kombinler yer alıyor. Pembe ağırlıklı parçalarda romantizm esintileri, şifon, uçuş uçuş elbiselerle, dantelli çoraplar, fiyonklu hırkalar ve babetlerle güçlenirken kırmızı ağırlıklı kombinlerde ise kadife elbise ve babetleri ajurlu külotlu çoraplar tamamlıyor.


Kış aylarında Benetton
“Full colors” grubunda florasan renklere hakim hırkalar, anoraklar, kadife taytlar, elbiseler çocukları renk cümbüşüne boğuyor. Renkleriyle capcanlı ve enerjik bir görünüme sahip olan Benetton kızları zümrüt yeşili, saks mavisi, siklamen, civciv sarısıyla adeta kış aylarına heyecan katıyor. Kürk ve ajurlu hırkalara, çizgili elbiseler eşlik ederken lisanslı ürünlerde ise Snoopy, kızları yalnız bırakmıyor.

“Forest tales”
temasında toprak tonlarının yumuşak; kırmızının ise cazibesi biraraya geliyor. Küçük çiçek desenli gömlekler denim eteklerle kombinlenirken bu silüeti yağmur çizmeleri ve kulaklıklar tamamlıyor.

“Glamour style”
grubuna nar çiçeği, saks mavisi, sarı ve yeşil tonları hakim. Uzun kollu penyeler, renagrenk anorakların yardımcısı olurken renkli külotlu çoraplar kadife elbiselerle biraraya geliyor. Kürklü atkı ve bereler, bilekleri tüylü eldivenler bu temanın aksesuarlarını oluşturuyor.

Benetton 2012 Sonbahar Kız Çocuk Koleksiyonu'ndan en güzel modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2