pudra.com 28.02.2011

Beymen Kids mağazaları açıldı

Dünyaca ünlü markaların çocuk koleksiyonlarını bir araya getiren Beymen Kids mağazaları Akmerkez, Erenköy, İstinyePark ve Kavaklıdere’de açıldı.

Dünyaca ünlü markaların çocuk koleksiyonlarından oluşan Beymen Kids ürünleri, İstinye, Akmerkez, Erenköy ve Kavaklıdere Beymen mağazalarında ayrılan özel bölümlerde satışa sunuluyor. 0-8 yaş grubuna özel tasarımlar sunan American Outfitters, Baby Dior, Stella McCartney, Gucci, Pom D’api, Victoria Couture, Armani ve Marie Chantal’ın koleksiyonları, Beymen Kids’te küçükhanım ve beylerle buluşuyor.

Beymen Kids mağazaları açıldı

Birbirinden sevimli ürünlerin yer aldığı Armani, Baby Dior, Kissy Kissy ve Marie Chantal’ın yenidoğan hediye setleri; bebek bekleyen aileler için ideal seçenekler oluşturuyor. Hello Kitty tasarımlarıyla küçükhanımların gözdesi olan Victoria Couture ve vintage esintileriyle Hartford koleksiyonları, 50’lerin sempatik çizgilerini yansıtıyor. 0-12 yaş için tasarladığı koleksiyonla klasik çizgilere yenilikçi bir ruh taşıyan Marie Chantal ise hareketli çocukları bile rahat ettiren ürünleriyle göz dolduruyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER