16.01.2012

Bilim Merkezi Kış Bilim Okulu başlıyor!

Bilim Merkezi’nde 7-13 yaş arası çocuklara yönelik olarak düzenlenen Kış Bilim Okulu programı, 23 Ocak-3 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek. Çocuklar bilim ve sanat alanında pek çok uygulamalı atölye ve geziye katılabilecekler.

Haftalık ya da iki haftalık olarak seçebileceğiniz, haftaiçi her gün 10.00-17.00 saatleri arasında devam edecek olan programda çocuklar bilim ve sanat alanında pek çok uygulamalı atölye ve geziye katılma imkanı bulacaklar.

Bilim Merkezi Kış Bilim Okulu başlıyor!

Hazırlanan program dahilinde eğitmenler tarafından Bilim&Drama, Matematik, Nanoteknoloji, Uzay, Enerji, Elektronik, Kimya, Bilim-İllüzyon, Denizlerde Yaşam, Vücudumuz, Tarih, Origami, Kil, Uzay, Dinozor ve Fosil, Küresel Isınma gibi pek çok atölye düzenleniyor.

Ayrıca Acıbadem Fulya Hastanesi’nin desteğiyle Sağlık Atölyesi; Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri ile de İlkyardım Atölyesi düzenleniyor. Bunların yanı sıra atölye çalışmalarını desteklemeye yönelik Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi, İstanbul Modern, Atatürk Arboretumu, Genetik Laboratuvarı, Rahmi Koç Müzesi Keşif Küresi gibi pek çok gezi de zengin program içeriğinde yer alıyor.

Atölye saatleri arasında da Deprem&Yangın Afete Hazırlık Eğitimi, Belgesel ve Film Gösterimleri, Deney Gösterileri, Zeka Oyunları, Tiyatro Gösterileri gibi etkinliklere yer veriliyor.

Öğrencilerin birçok farklı alanda etkinlik gösterebilmesine olanak sağlayan Bilim Okulu eğitimi sonrasında, çocuklarının ilgi alanlarını keşfetmeye yardımcı olabilmek adına anne-babalar, "İlgi ve Beceri Durumu Karnesi" ile bilgilendiriliyor.

Bilim Okulu, Türkiye Bilim Merkezleri Vakfı tarafından 2004 yılından beri yaz tatili ve sömestr dönemlerinde düzenleniyor. Katılımcı öğrencilere bilimi, sanatsal aktiviteler aracılığıyla sevdirmek ve bilimsel düşünceyi aşılamak amaçlanıyor. Öğrenciler sunulan farklı atölye seçeneklerinden kendilerinin ilgi ve becerilerine yönelik olanları keşfedebiliyor ve bilimin eğlenceli yüzünü tanıma şansı elde edebiliyor. Öğrenciler, birçok bilim dalı hakkında bilgilenmekle birlikte, bilimsel gelişmeleri takip etmeleri için teşvik de ediliyor.

Bilim Okulu
Hakkı Yeten Cad. 18/A, Polat Tower Yanı Fulya / İstanbul
Tel: 0212 266 00 46
aynur@bilimmerkezi.org.tr / info@bilimmerkezi.org.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER