@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.06.2012

Bir anneden annelere tavsiyeler

Pudra.com, anne ve çocukları ilgilendiren her tür yenilik ve ayrıntıyı diğer annelerle paylaşmak isteyen Pemra Uğural’ın Kidomundo.com adlı sitesini ziyaret etmenizi öneriyor.

Sizi, bir annenin kendi ihtiyaçlarından yola çıkarak tüm annelere rehber olma amacıyla hazırladığı çocuk, yaşam ve stil sitesiyle tanıştırmak istiyoruz. Adı, Kidomundo.com.

Bir anneden annelere tavsiyeler

Yıllarca Amerika’da yaşamış, İsviçre’de çocuğunu doğurmuş, yarı yabancı kültüre sahip 2,5 yaşındaki kızıyla 2007 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaparak yetiştirmeye çalışan bir annenin öğrendiklerini İstanbul’da varolan sonsuz çocuk gelişimi imkanlarıyla pekiştirme ve tüm ebeveynlerle paylaşma amacıyla hazırlanan bir site bu.

Pemra Uğural, çocuğuyla bulunduğu ortamlarda yenilikleri, ayrıntıları gördükçe, “Keşke şu anda bunu bütün anne babalar bilse” düşüncesiyle Kidomundo.com’da annelerin hayatını kolaylaştıran haberleri paylaşıyor.

Hem çocukların hem de annelerin hayatını kolaylaştıran yeni ürünler, annelerin çocuklarını götürebilecekleri etkinlikler, çocuk giyimiyle ilgili haberler, çocuk fotoğrafçısı, çocuk yogası eğitmeni gibi yine hem annelerin he de çocukların hayatına dokunabilecek önemli isimlerle röportajlar yer alıyor sitede.

Kısacası Kidomundo.com, bir annenin tavsiyelerini önemseyen tüm annelere hitap ediyor. Mutlaka göz atmalısınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER