@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.12.2010

Bir Dolap Kitap'tan okurlarına hediye!

Çocuk kitapları tanıtım ve eleştiri yazıları, etkinlik önerileriyle dolu blog Bir Dolap Kitap, yeni yıl harika kitap hediyeleriyle karşılıyor!

Pudra.com olarak, severek takip ettiğimiz Bir Dolap Kitap blogunu daha önce sizlere tanıtmış ve tavsiye etmiştik. (Çocuklar için kitap rehberi: Bir Dolap Kitap yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz)

Bir Dolap Kitap'tan okurlarına hediye!

Bir Dolap Kitap blogunda hem okul öncesi, hem de ilkokul çağında olan yer yaştan çocuk için birbirinden eğlenceli ve faydalı kitap önerileri var.

Bir Dolap Kitap'tan hediye kitap çekilişi
Bir Dolap Kitap birinci yaşını kutlamak için bir kitap çekilişi düzenliyor. Bu çekilişe katılan ve kazanan okuyucularına kitap setleri hediye ediyor... Çekilişe, Can Çocuk, İletişim, Günışığı, Mavibulut, Tudem, Desen, Uçanbalık, Kır Çiçeği, Hayykitap, Popcore, Mandolin, Elma yayınevleri tam 210 kitapla sponsor olmuş. Çekilişte 60 okuyucu kitap seti kazanacak.

Çekilişe katılmak için ne yapmalı?
Çekileşe sadece Bir Dolap Kitap üyeleri katılabiliyor. Blogda verilen email adresine kişisel bilgilerinizi gönderip çekilişe katılabilirsiniz. Çekilişle ilgili bilgi almak ve armağan edilecek kitapların listesini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.



Aç Tırtıl, Elmer, Tostoraman, Felaket Henry, Pıtırcık gibi şahane çocuk kitaplarından kazanmak için Bir Dolap Kitap blogunu ziyaret edin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER