@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.06.2010

Bu online alışveriş anneler için!

Anne, bebek ve çocuklara özel Türkiye’deki ilk ve tek online "private" shopping alışveriş sitesi www.unnado.com açıldı!

Private shopping son zamanların en yaygın alışveriş trendlerinden. Markafoni, limango, trendyol gibi kampanya fırsatları sunan web sitelerine bir yenisi eklendi; üstelik bu kez sadece anne, bebek ve çocuklar için...

Bu online alışveriş anneler için!

Çalışan anneler, internetten alışveriş yapmayı sevenler bu site tam size göre! Dünyaca ünlü pek çok marka artık sadece bu sitede! Unnadó ile markalı ürünlere, üyelerine özel sunduğu indirimler ve ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz. Sadece anneler, bebekler ve çocuklara özel pek çok seçkin markanın bir arada yer aldığı ilk ve tek alışveriş kulübü www.unnado.com adresinde.

Sadece üyelik sistemi ile alışveriş yapabileceğiniz bu alışveriş kulübünde, markalı ürünlere %70’e varan indirimle sahip olabilirsiniz. Davetiye ile siteye üyelik gerçekleşen unnadó’da eğer sizin de davet ettiğiniz üye hem üyeliği onaylayıp hem de alışveriş yaparsa davet eden kişi 10 TL indirim çeki kazanıyor.

Unnadó’ya Özel Markalar

Unnadó sitesinde yer alan markalar arasında; italyan oyuncak ve puset markası Peg Perego, dünyaca ünlü Fransız Çocuk markası Catimini ve TroiZenfantS, ünlü italyan markası Mamas&Papas, tasarımcı Tuvana Büyükçınar’ın yeni çocuk markası Tuvanam Baby Couture, dünyaca ünlü anne ve bebek organik bakım ürünleri markası Erbaviva, Alman çocuk yüzme okulu eğitim ürünleri markası FREDS Swim Academy, İspanyol Mobilya markası Nine2Nine, çarpıcı bebek ürünleri ile mycey ve ayrıca MacLaren, Concord, Clean Globe , Kapbula Organik Şeyler gibi bebek ve çocuk giyiminin önde gelen markaları yer alıyor olacak.

Şimdi tüm bu seçkin markalar size çok daha yakın. unnadó ile hem bu markalara sadece bir tıkla ulaşabilecek hem de %70’e varan indirimler, en uygun fiyatlar ve özel kampanyalarla dilediğiniz alışverişi kolayca yapabileceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER