@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.04.2013

Bugaboo pusetlerde Andy Warhol imzası

Stil sahibi annelerin puset markası Bugaboo, 2013 İlkbahar'ında, Andy Warhol desenlerini taşıyan bir koleksiyon sunuyor.

Modern sanat ve kültürün kuşkusuz en etkileyici figürlerinden biri olan Andy Warhol, ölümünün üzerinden 25 yıldan fazla bir zaman geçmesine rağmen hayatıyla ve çalışmalarıyla dünya çapında yaratıcıları heyecanlandırmaya ve onlara ilham vermeye devam ediyor.

Bugaboo pusetlerde Andy Warhol imzası

Tüm dünyada özellikle Hollywood yıldızlarının ve kraliyet ailesi mensuplarının bebekleri ve çocukları için tercih ettiği marka olarak bilinen Bugaboo da, Andy Warhol etkisini yaşatanlardan. Yeni puset tasarımlarında bu ilhamın yansımalarına şahit oluyoruz. Bugaboo ve Andy Warhol Vakfı, Warhol etkili çocuk arabası ilkbahar lansmanıyla çok yıllık bir yaratıcı işbirliğine imza attığını ilan etti.

2013 İlkbahar’ında Bugaboo, bir değil tam iki koleksiyon tanıtıyor. Warhol’un o çok iyi bilinen ikonik “çiçekler”i Çiçek Koleksiyonu’nda, daha az bilinen “Arabalar”ı da Araba Koleksiyonu’nda yer alıyor.

Her iki koleksiyon da Mayıs 2013’te tüm dünyada eş zamanlı olarak satışa sunulacak. Fiyatların ABD’de 149 dolar ile 199 dolar arasında değişmesi bekleniyor.

Bugaboo Andy Warhol Koleksiyonu'nun tanıtım klibini izlemek için tıklayın.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER