pudra.com 10.01.2011

Bugs Bunny ve arkadaşları Ülker Smartt ile sirkte

Ülker Smartt'ın sponsorluğuyla “Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte” organizasyonu sömestr tatilinde 7 ilde 163 gösteriyle çocukları eğlenceye davet ediyor.

Ülker Smartt’ın üçüncü yılına giren ve geleneksel hale gelen yarı yıl gösterileri, çocukların dünyasını renklendirmeye devam ediyor. Ülker Smartt; Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Tazmanya Canavarı ve Daffy Duck’ın da katıldığı Barselona Sirki’yle beraber Türk çocuklarını eğlenceye doyuracak.

Bugs Bunny ve arkadaşları Ülker Smartt ile sirkte

Sevimli kahramanlar Bugs Bunny ve arkadaşları; Ülker Smartt sponsorluğunda dünyanın en ünlü sirklerinden Barselona Sirki’yle birlikte Türkiye’ye geliyor. “Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte” organizasyonu, 28 Ocak-13 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul’da gösterilerine başlayacak, sonraki günlerde farklı tarihlerde Bursa, İzmir, Ankara, Kayseri, Adana ve Mersin olmak üzere yedi ilde çocuklar ve aileleriyle buluşacak.

Barselona Sirki’ndeki gösteriler, Ülker Smartt için yeniden tasarlandı. Sirkte çocukların çok sevdiği ve izlemekten keyif aldığı sevimli hayvanlar bir araya getirildi. Penguenler, foklar, papağanlar, atlar, köpekler ve maymunlar… Akrobasi grubu, denge gösterisi, jonglör ve palyaço… Şaşırtan, güldüren, eğlendiren muhteşem gösteriler Bugs Bunny, Tweety, Sylvester, Taz ve Daffy ‘nin de katkıları ile daha da unutulmaz olacak. Çocuklar evlerine unutulmaz anılarla dönecekler.

7 ilde 163 gösteri

2009 yılında “Bugs Bunny Buzda”, 2010 yılında “Bugs Bunny ve arkadaşları Basket Show” ile çocukların yarı yıl tatilini renklendiren Ülker Smartt bu sene de daha uzun bir süreyi ve daha fazla ili kapsayacak şekilde 28 Şubat-15 Mayıs tarihleri arasında 7 ilde 163 gösteri ile çocuklara ulaşacak.

Ülker Smartt’ın ana sponsorluğunda Türkiye'ye gelen Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte gösterisinde 3.5 ay boyunca çocuklar aileleriyle birlikte bambaşka bir dünyada, büyüleyici bir yolculuğa çıkacaklar.

Gösterinin gittiği iller ve tarihleri şöyle:
  • 28 Ocak-13 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da,
  • 18 Şubat-27 Şubat tarihleri arasında Bursa’da,
  • 4 Mart-13 Mart tarihleri arasında İzmir’de,
  • 18 Mart-27 Mart tarihleri arasında Ankara’da,
  • 1 Nisan-10 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de,
  • 15 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Adana’da,
  • 5 Mayıs-15 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de seyirciyle buluşacak.

İstanbul'da Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleşecek olan gösterinin bilet fiyatları ise şöyle:
1. Kategori: 50,50 TL
2. Kategori: 39,25 TL
3. Kategori: 33,50 TL
4. Kategori: 28,00 TL


Gösterilerin biletleri Biletix’te...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER