@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.09.2012

Catimini’nin bohem şıklığı

Çocuklar bu sezon, Fransız ressam Douanier Rousseau’nun naif tarzından esinlenen Catimini'nin modelleriyle bohem şıklık ayrıcalığını yaşayacaklar. Catimini Spirit Denim Koleksiyonu'ndan en güzel modeller Pudra.com'da.

Sonbahar-kış sezonu açıldı. Kendiniz için olduğu kadar çocuklarınız için de alışveriş yapmaya başladınız, değil mi?

Küçük hanımlar ve küçük beyler için alternatif bir şıklık önereceğiz size. Fransız çocuk giyim markası Catimini, tasarımları ile çocuklara renkli dünyanın kapılarını aralıyor. Spirit Denim Koleksiyonu ile çocuklar için bohem tarzı yeniden yorumluyor.

Fransız post-empresyonist ressam Douanier Rousseau’nun naif tarzından esinlenen Catimini, Spirit Denim Koleksiyonu ile çocukların özgür ruhlarına hitap ediyor.

Her ortama uygun uzun kollu gömlekler, ekoseli etekler, örgü hırkalar ve tunikler; bu koleksiyonun ana parçalarını oluşturuyor.

Koleksiyonda yer alan çiçek desenli sıcak kış montları ve ince tüylü ceketler ise soğuk ve serin havalarda çocukların içini ısıtacak cinsten.

Parlak renkler, renkli orman motifleri ve göz alıcı siyah renklere dayanan Catimini Spirit Denim Koleksiyonu, ekoseli ve kontrast şeritler ile bütünleşiyor.

Catimini’de ayrıca birbirinden şık aksesuarlar, Spirit Denim Koleksiyonu’ndaki tasarımlar ile bir araya gelerek çarpıcı bir görünüm sağlıyor.

İyisi mi sonbahar-kış alışverişine çıkarken evin küçük hanımını ya da küçük beyini de yanınıza alın ve onları Catimini'nin şık dünyasıyla tanıştırın.




Catimini Spirit Denim Koleksiyonu'ndan en şık modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2