Pudra.com 03.05.2011

Chic Frog By Deniz Akkaya ürünleri LimangoKIDS’te

Tanınmış ünlü çocuk moda markalarını aynı çatı altında buluşturan Chic Frog By Deniz Akkaya ürünleri 3-7 Mayıs tarihleri arasında limangokids.com’da satışa sunuluyor.

Hamileler ve 0-13 yaş arasındaki bebek ve çocuklar için sunulan ürünlerle öncü private shopping platformu olan limangokids.com’da 3-7 Mayıs tarihleri arasında kaçırılmaması gereken bir kampanya var. Deniz Akkaya’nın sahibi olduğu, tanınmış ünlü çocuk moda markalarını aynı çatı altında buluşturan Chic Frog By Deniz Akkaya mağazasının ürünleri 3-7 Mayıs tarihleri arasında LimangoKIDS’te satışa sunuluyor. LimangoKIDS için Zeynel Abidin Ağgül’ün çektiği fotoğraflarla renklenen bu özel kampanyayı kaçırmayın.

Chic Frog By Deniz Akkaya ürünleri LimangoKIDS’te

Üyeliğin ücretsiz olduğu limangokids.com’da kullanılan 3D Secure sistemi sayesinde tüm alışverişler en yüksek güvenlik seviyesinde gerçekleşiyor. Üstelik limangokids.com’da vade farksız 12 aya varan taksitli ödeme avantajı sunuluyor.



LimangoKIDS’ten yalnızca limango, LimangoKIDS ve limangoTECH üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de Limango, LimangoTECH ya da LimangoKIDS üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz.

Limango üyesi bir tanıdığınız yoksa sitenin giriş sayfasında yer alan başvuru sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Başvurunuz Limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz hakkında tarafınıza bilgi iletiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER