@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.07.2011

Çılgın Tokyo'larla hem eğlen hem öğren

Tokyo çılgınlığı Amerika’dan sonra Türkiye’de! Çocuklar Tokyo'larla tatilde de hem eğleniyor, hem öğreniyor.

Önce tasarımı ilginizi çekiyor. Tokyo'lar tasarımlarıyla çok sevimli görünüyor. Paketi açıp içinde neler var dediğinizde karşınıza yüzlerce soru içeren kartlar çıkıyor. Sorular hem eğlenceli, hem öğretici. Her soru kartının arkasında bir de cevap kartı yer alıyor. Tasarımı sayesinde kartların dağılması, ortaya saçılması mümkün değil. Pratik kullanımı ve taşıma kolaylığı ile Tokyo Eğlen Öğren serisi arabada, açık havada, tatilde, kısaca her yerde çocuğunuzu eğlendirecek. Eğlendirirken öğretecek. Anne babalar da çocukları ile birlikte eğitici ve eğlendirici zaman geçirecek.

Çılgın Tokyo'larla hem eğlen hem öğren
Çocuklar bu Tokyo'lara bayılıyor

Seriyi ilk defa duyanlar için biraz da detay verelim: Eğlen Öğren serisi öğrenmeyi eğlenceli hale getiren dünyanın en çok satan eğitim ve oyun kitapçıkları arasında yer alıyor. Seri önce Fransa’da basıldı. Aldığı tepkiler ve ulaştığı satış rakamları (8 milyon adet) ürünün hemen Amerika’da da dağıtılmasını sağladı ve çok kısa bir sürede 34 milyon adetten fazla satıldı. Tüm dünyada çocukların çok sevdiği, anne babaların güvendiği ve eğitimcilerin onayladığı Eğlen Öğren serisi ezberci öğretiden kaçınıyor. Soru-cevap formatı ile çocukların aktif öğrenmesini destekliyor. İçeriği çocukların yaşlarına göre belirleniyor.

Eğlen Öğren serisinin şu anda Türkiye’de 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8 ve 8-9 yaşları mevcut. Önümüzdeki aylarda daha büyük yaşlar için olanları da piyasaya çıkacak. Bir süre sonra da farklı dillerde olanlarla çocuklarımız hem eğlenecek, hem öğrenecek. Pudra.com olarak çok sevdiğimiz Eğlen Öğren serisini tüm anne-baba ve çocuklara tavsiye ediyoruz.

Tokyo’ları tüm D&R, Remzi Kitabevleri ve seçkin kitapçılar ile tüm Joker’lerde bulabilirsiniz.

Satış fiyatı 12,5 TL.

Detaylı bilgi için www.eglenogren.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER