@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.05.2013

Çocuğu okul çağında olan anne babalara internette yeni bir rehber

Çocuğunuz için okul seçimi, burs imkanları, sınav takvimi, eğitim ve çocuk gelişimi üzerine son araştırmalar konusunda size rehberlik edecek bir site öneriyoruz: Akilliokullu.com

Aileler için yepyeni bir kaynak olacak Akilliokullu.com eğitim portalı açıldı. Akıllı Okullu sayesinde aileler, çocukları için en doğru okulu araştırma aşamasında ihtiyaçları olan her türlü bilgiyi edinebilecekler.

Çocuğu okul çağında olan anne babalara internette yeni bir rehber

Anne babalara kapsamlı bir rehber sunarak çocuklarının eğitim sürecini yönlendirmelerine destek olmayı amaçlayan Akıllı Okullu, il ve ilçeye göre yakın çevredeki anaokulları dahil tüm okulları haritada gösteriyor. Böylelikle seçilen kriterlere en uygun ve yaşadığınız yere en yakın okulu kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Okul ile ailenin buluştuğu ortak platform

Çocukların eğitimi, sağlığı, psikolojisi ve onlarla ilgili pek çok bilgi de sunan Akıllı Okullu, okul ve ebeveynlerin internette buluşabileceği bir platform olarak da hizmet veriyor. Bu platformda her türlü bilgi ve deneyim paylaşılıyor, gerçek kaynaklardan ve nitelikli bilgi paylaşılıyor.

Hangi okulu seçmeli?
Okulların kendilerini en doğru mecrada tanıtmalarına olanak sağlayacak olan Akıllı Okullu, okul arayışında olan ailelerin, okulları karşılaştırma imkanına sahip olabilecekleri güvenilir bir kaynak özelliği de taşıyor.

Aileler ve çocuklar, burs imkanlarından etkinliğe, sınav takviminden yeni eğitim kurumlarına, en güncel haberleri, incelemeleri Akıllı Okullu'da bulabiliyorlar. Eğitimle ilgili yurt içi ve yurt dışındaki son araştırmalar, uzmanların çocuk gelişimiyle ilgili önerileri, okul başarısını artırmanın bilimsel yöntemleri de Akıllı Okullu'nun dosyaları arasında. Sitede ayrıca yaz okulu, sanat etkinlikleri, spor aktiviteleri, çocukların eğitimine destek olan kişisel gelişim kursları da yer alıyor.

Akilliokullu.com
Twitter: @AkilliOkullu
Facebook: www.facebook.com/AkilliOkullu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER