@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.07.2014

Çocuğunuza sınır koymanıza yardımcı olacak 5 öneri

Çocuğunuza sınır koymak sandığınız kadar zor değil! Kurallarınızı belirlemenizde, sınırları oluşturmanızda işinize yarayacak öneriler Pudra.com’da.

Çocuğunuza sınır koymanıza yardımcı olacak 5 öneri mutlu cocuk resim 1
1/7
Hayır demeniz, kuralları net bir şekilde belirlemeniz ve çocuğunuza kurallara uymamasının sonuçlarını anlatmanız, kısacası sınır koymanız belki de en çok zorlandığınız konulardan biri. Günümüzde çocuklarının isteklerini yerine getirmemenin yaratacağı duygusal yükle baş edemeyen ve bu nedenle sınır koymakta zorlanan anne-babaların sayısı artıyor. Peki ama çocuğunuza sınır koymanın onun ruh sağlığı üzerinde en az ona sevginizi göstermek kadar önemli olduğunu biliyor musunuz?

Sınırlar, çocukların kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Sınır koyan anne-babaları çocuklar, kendilerini önemseyen ve kendileriyle ilgilenen ebeveynler olarak görüyor. Evde bazı kuralların olması çocuğu dış dünyadaki kurallara da hazırlayan önemli bir adım. Çocukların kendilerine sınır koyamayacaklarını ve bu görevin, onları yetiştiren anne-babalarının görevlerinden biri olduğunu unutmayın. Bu yolda size yardımcı olacak ipuçlarımıza tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2