@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.09.2013

Çocuğunuzla vakit geçirmenin yaratıcı yolları

Çocuğunuzla vakit geçirirken birlikte bir şeyler yaratmak isterseniz, el işi kağıtları ve karton kullanarak yapılabilecek bu basit örneklerden yararlanabilirsiniz.

Çocuğunuzla aranızdaki ilişkinin, çalışma koşullarınız ya da çocukların okulda ve ders çalışmakla geçirdiği vakit yüzünden pek gelişemediğini düşünüyorsanız pek de haksız sayılmazsınız. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan aileler için birlikte vakit geçirmeye kaliteli zaman ayırmak oldukça zor olabiliyor.

Bulduğunuz boş vakitleri kaliteli ve işlevsel bir şekilde geçirerek çocuğunuzla aranızdaki bağları güçlendirmeye ne dersiniz? Bu sadece dışarı çıkıp onu gezdirmekten, beraber televizyon izlemekten ya da oyun oynamaktan ibaret değil... Hazır okullar da açılmışken, kolaylıkla bulabileceğiniz kırtasiye malzemeleriyle birlikte çok güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Çocuğunuzun el becerisini geliştirmesine yardımcı olacak örnekleri çocuğunuzla yapabileceğiniz basit el işleri galerimizde görebilirsiniz.



Birlikte geçirdiğiniz vaktin sonunda yaptıklarınızı ister çocuğunuzun odasında, isterseniz de evinizde dekoratif süs olarak kullanabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2