pudra.com 21.09.2010

Çocuk Şenliği 25-26 Eylül'de Küçükçiftlik Parkında

25-26 Eylül'de Türkiye'deki bütün büyükler küçüklerin emrinde olacak! 1. Çocukrehberi.com Şenliği Dolmabahçe Küçükçiftlik Park'ta düzenleniyor.

Çocuklara yönelik ürünleriyle firmaların tüketiciyle buluşacakları 1. Çocukrehberi.com Şenliği; yaratıcı atölye çalışmaları ve çocuk show’ları, sanatçıların ve uzmanların katılımıyla gerçekleştirilecek aile söyleşileri, konserler, sağlık taramaları gibi birçok etkinlikle 25 – 26 Eylül tarihlerinde Dolmabahçe Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilecek.

Çocuk Şenliği 25-26 Eylül'de Küçükçiftlik Parkında

Çocukrehberi.com adına Lea Yayıncılık tarafından Şişli Belediyesi'nin katkısıyla Algida ve Keskinoğlu'nun co sponsorluğunda, Mynet ve Turkuaz Radyo'nun medya sponsorluğunda düzenlenen “1. Çocukrehberi.com Şenliği” 25-26 Eylül tarihlerinde Dolmabahçe Küçükçiftlik Park’ın 4500 metrekarelik açık alanında gerçekleştirilecek.

Şenlik konseptine yeni bir soluk getiren, şehrin en merkezi yerinde ve Küçükçiftlik Lunaparkı'nın yanında düzenlenen “1. Çocukrehberi.com Şenliği”; tekstilden gıdaya, kozmetikten temizlik ve sağlık ürünlerine, mobilyadan oyuncağa kadar çocuklara yönelik ürünleriyle firmaların tüketiciyle buluşacakları bir etkinlik olacak.

Etkinliğin önemli bir kısmını oluşturan aktiviteler ise fuarın Şenlik Alanı'nda ve Söyleşi Alanı'nda gerçekleştirilecek. Şenlik Alanında “çocuk” kelimesinin içerdiği tüm güzellikleri kapsayacak, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak özel etkinlikler ve oyun alanları bulunacak. Şenlik Alanında çocuklar için kahkaha yogası, illüzyon gösterisi, karaoke show, ritim-masal-boyama-yaratıcı sanat atölyeleri gibi birçok etkinlik yer alacak.

Aileler için kurulacak Söyleşi Alanında, bebek ve çocukların sağlıklı yetiştirilmesine katkı sağlamak ve bilgilendirmede bulunmak adına uzmanlar ve ünlü isimlerle söyleşiler ve workshop’lar düzenlenecek. Çocuklara yönelik genel, göz ve diş sağlığı taramaları da yapılacak.

Şenlikte yeralacak özel programlar
Şenlikte tiyatrocu Ayla Algan ‘Yaratıcı Dramanın Çocuk Gelişimi Üzerindeki Etkisi’ konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Ekol Drama’nın katkılarıyla yapılacak söyleşide Ayla Algan; çocuklara ve ailelerine yaratıcı dramayı anlatacak.

Oyuncu Görkem Yeltan, ‘Masallar Ülkesinde’ adlı masal okuma atölyesiyle şenlikte çocuklarla buluşacak. Keskinoğlu firmasının sponsorluğunda yapılacak bu aktivitede Yeltan, çocukları masallar ülkesinde gezintiye çıkaracak.

Televizyon izleyicilerinin ‘Her şey Tadında’ programından tanıdığı Jess Molho ise ‘Düşler Mutfağı Atölyesi’nde yaratacağı lezzetlerle, çocukları lezzet dünyasında fantastik bir yolculuğa çıkaracak.

Familia’nın sponsorluğunda sahne alacak ‘Kötü Kral Kazurat’ adlı çocuk oyununda tuvalet kağıdı kullanmanın ve hijyenin çocuk sağlığında ne kadar önemli olduğu vurgulanacak.

Ferroli’nin sponsorluğunda gerçekleşecek yüz boyama etkinliğinde ise çocuklar doyasıya eğlenip kılıktan kılığa girecek. Mynet’in ‘taşlar bile çiçek açar’ etkinliğinde ise çocuklar doğal taşlar ve rengarenk polimer killer ile her taşı rengarenk çiçeklere dönüştürecekler.

Memorial Sağlık Grubu’nun deneyimli uzmanları da çocuklarda beslenme konusunda anne-babaları eğitirken, çocuklara da çocuk yogası öğretecekler.

Aile Psikolojik Danışmanlık & Eğitim Merkezi de uzman danışmanları eşliğinde vereceği seminerde aileleri iletişim, ebeveyn tutumları, çocuk ve okul gibi konularda bilgilendirecek. Ayrıca dışavurumcu sanat ve pilatesle aileleri ve çocukları rahatlatacak.


0-12 yaş çocukların ücretsiz olarak katılacağı etkinliğin yetişkin giriş ücreti 10 TL. www.cocukrehberi.com üyeleri ise, site üzerinden alacakları yüzde 50 indirim kuponuyla “1.Çocukrehberi.com Şenliği”ne giriş yapabilecekler. Ayrıca “1.Çocukrehberi.com Şenliği”nin biletleri www.biletix.com adresinden ve fuar sırasında Küçükçiftlik Park gişesinden temin edilebilecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER