@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.08.2013

Çocuk spor ayakkabısı nereden alınır?

Okul alışveriş listesinin en önemli maddelerinden biri spor ayakkabı. Çocuğa nereden spor ayakkabı almalı? Alırken nelere dikkat etmeli? Yanıtı Pudra.com’da.

Çocuklar için yaz tatili bitti bitecek. Yakında okul hazırlıkları başlıyor. Belki de bazılarınız çoktan hazırlıklara başladınız bile. Uzun bir alışveriş listesi var önünüzde. Listenin en başlarında elbette spor ayakkabıları geliyor.

Beden eğitimi derslerinin, okul dönemi içinde yapılan spor faaliyetlerinin olmazsa olmazı spor ayakkabılar... Okuldan okula değişse de bazı okullarda öğrenciler formalarının altına da spor ayakkabı ya da sneaker tarzı ayakkabılar giyebiliyor. Öyleyse spor mağazalarında ve çocuk ayakkabısı satılan mağazalarda alışverişe çıkma zamanı!

Çocuğa spor ayakkabısı alırken nelere dikkat etmeli?

Bu sorunun yanıtı aslında “çocuğa ayakkabı alırken nelere dikkat etmeli” sorusuyla aynı. Çocuğunuza ayakkabı seçerken, ayaklarının çok hızlı büyüyeceğini aklınızdan çıkarmamanız gerekiyor. Üç veya dört ayda bir ayakkabı değiştirmek gerekebilir. Alacağınız her yeni ayakkabının çocuğun ayağındayken ön kısmında yarım veya bir santimetre boşluk kalmasına dikkat edin.

Satın alacağınız spor ayakkabının gorateks gibi dış etmenlere karşı dayanıklı, hafif ve yumuşak malzemelerden yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. Ayakkabının esnek olması da önemli.



Çocuk spor ayakkabısını nereden almalı?

Bunun için önünüzde bol seçenek bulunuyor. Adidas, Nike, Reebok, New Balance, Skechers, Puma, Stride Rite gibi spor markaları; Timerland, Camper gibi ağırlıklı olarak ayakkabı üreten markalar ile çocuklar için giyim ve aksesuar üreten H&M Kids, Gap Kids, Zara Kids, Burberry Kids, Mothercare, Lacoste gibi hemen her marka, spor ayakkabı seçeneklerine sahip.



Pudra.com’da sizin için, spor ayakkabı satın alabileceğiniz markaların en şık ürünlerini bir araya getirdik. Çocuk spor ayakkabılarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2