@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.01.2013

Çocukla alışverişe çıkmanın incelikleri

Raftan aldığı bir yiyecek ya da oyuncağı almanız için direten ya da kınamaya hazır diğer müşterilerin önünde ağlama krizine giren bir çocukla alışveriş yapak istemezsiniz herhalde. Öyleyse bu önerileri dikkate almalısınız.

Çocukla alışverişe çıkmanın incelikleri cocuk alisveris 1
1/11
Küçük bir çocuğa sahip olmak daha fazla alışveriş yapmayı gerekli kılarken, aynı çocuk herhangi bir alışveriş yapılmasını neredeyse imkansız hale getirebilir. Neden mi? Mesela, raftan aldığı bir yiyecek ya da oyuncağı almanız için diretiyor ya da kınamaya hazır diğer müşterilerin önünde ağlama krizine giriyor olabilir. Acıkmışsa, susamışsa veya tuvaleti gelmişse bu ihtiyaçlarının hemen karşılanması gerekiyordur. Bir anda gözden kaybolup yürüyen merdivenlere doğru hamle yapıyor olabilir. Ya da raftaki ürünleri devirmekle meşguldür.

Bu kadar karamsar tablo yeter! O alışveriş yapılacak! Peki, ama nasıl? Pudra.com’un bu konuda aktarmak istediği bazı önerileri var. Çocukla alışveriş sürecini zahmetsiz ve stressiz bir şekilde atlatmak için işinize yarayacak tüyolar için yazının diğer sayfalarını takip edin.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2