Pudra.com 24.04.2012

Çocuklar için her güne bir sanat etkinliği

Çocukların, Afrika masklarından Avrupa resmine, modern sanattan klasiklere kadar pek çok eserle tanışmasını sağlayan, sanatla ilgili temel bilgiler veren "Her Güne Bir Sanat Etkinliği" kitabı, Yapı Kredi Yayınları'ndan çıktı.

Sizi, çocuklara sanatın aslında ne kadar eğlenceli olduğunu keşfetme fırsatı veren bir kitapla tanıştıracağız: "Her Güne Bir Sanat Etkinliği".

Çocuklar için her güne bir sanat etkinliği

Yapı Kredi Yayınları Doğan Kardeş Dizisi’nden çıkan "Her Güne Bir Sanat Etkinliği", çocukların, Afrika masklarından Avrupa resmine, modern sanattan klasiklere kadar pek çok eserle tanışmasını sağlayacak.

Yılın her günü için farklı bir etkinlik içeren bu kitap çocukların hayal gücünü geliştirmek, sanatla ilgili temel bilgileri edinmelerini sağlamak için harika bir eser.

Her sayfada bir dünyaca ünlü sanatçının eseri hakkında çocuklara soru yönelten, bu sayede onları eseri anlamaya teşvik eden, aynı zamanda sanat eseri hakkında çocukların anlayacakları dilden hikayelerini anlatan bu kitap, onlara kendi hikayelerini yazma, çizim yapma alanı da sunuyor.

Doris Kutschbach, Christiane Weidemann, Anne – Kathrin Funck imzalı ve Esin Uslu tarafından Türkçe'ye çevrilen kitap, çocuklara sanatı sevdirmek için harika bir yardımcı.


Her Güne Bir Sanat Etkinliği
Doris Kutschbach, Christiane Weidemann, Anne – Kathrin Funck
Yapı Kredi Yayınları
Doğan Kardeş Dizisi
Fiyatı: 45 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER