pudra.com 30.09.2010

Çocuklar için üç boyutlu kitaplar

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları çocuklar için eğlenceli, yaratıcı, öğretici ve geliştirici iki adet üç boyutlu kitap çıkardı: Büyük Yeşil Kitap ve Okul Günleri...




Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan yaratıcı çocukları eğlenceli bir şekilde okullu olmaya alıştıran 3 boyutlu muhteşem bir kitap: Okul Günleri...

Bu yıl okullar arası bilgi yarışması ülkenin en gözde okulunda yapılacak. Ülkedeki her çocuk bu okulu görmek istiyor. Kahramanlarımız okullarını temsil edecek takıma katılmayı başardılar. Onları harika bir macera bekliyor.

Yüksek tepelerin arasına kurulmuş görkemli bir şatodaki Kristal Şato Okulu’nun öğrencilerinden biri olun, Kulelerdeki yatakhane sohbetlerine, büyük sınıftaki derse, avludaki teneffüse katılın.

Yaratıcı çocuklar için hazırlanan “Okul Günleri” 3 boyutlu okul şatosu, karton oyuncakları ve eğlenceli öyküsü ile çocuğunuzu şimdiden okula alıştıracak.

Okul Günleri
Hazırlayan: Maggie Bateson, Louise Comfort
3 boyutlu
39 TL



Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’ndan geleceğin çevrecilerine gezegenimizi nasıl koruyacağımızı eğlenceli bir şekilde anlatan 3 boyutlu muhteşem bir kitap: Büyük Yeşil Kitap...

Güneş sistemindeki sekiz gezegenden sadece gezegenimiz olan Dünya üzerinde hayat var. Dünyanın Güneş’e olan uzaklığının mükemmel olması gezegenimizin yaşam için uygun sıcaklıkta olmasını sağlıyor. “Büyük Yeşil Kitap” benzersiz gezegenimizin oluşumunu anlatmakla kalmıyor, yaşam için hayati önemi olan ormanları ve su döngüsünü, mega şehirlerin doğaya verdiği zararları ve küresel ısınmayı 3 boyutlu sahneler ve hareketli bölümlerle eğlenceli bir şekilde öğretiyor.

Kitabın sonunda yer alan “Yeşil Kent’e Doğru Yarış” oyunu ise kitapta verilen bilgileri öğretmeyi, çocuğunuzun çevreci alışkanlıklar edinmesini amaçlıyor. Çevreyi kirleten dumanlı şehri terk edip gezegen dostu Yeşil Kent’e ulaşmak için yol boyunca sorulan sorulara doğru cevap vermek, çevre dostu olduğunu kanıtlamak gerekiyor.

Çocuğunuzun bu gezegene sahip çıkmasını istiyorsanız siz de onu bir an önce “Büyük Yeşil Kitap”la tanıştırın…

Büyük Yeşil Kitap
Yazan: Fred Pearce
Resimleyen: Ian Winton
Çeviren: Sevgi Atlıhan
3 boyutlu
39 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER