@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.11.2009

Çocuklar için yaratıcı kitaplar!

İş Bankası Kültür Yayınları, çocuğunuzun yaratıcılığını destekleyecek 3 harika kitap yayınladı.

Çocuğunuzun yaratıcılığını bu kitapla ödüllendirin, sanatı eğlenceli bir yoldan öğrenmesini sağlayın!

Çocuklar için yaratıcı kitaplar!
“Çıkartmalı Resim Kitabım”

Ekose şapkalı çalgıcının vefalı kedisi:
“Pırtık Tekir”

Geleneksel kış eğlencelerine bir yenisi ekleniyor:
“Çıkartmalı Kış Eğlenceleri Kitabım”




“Pırtık Tekir”
İnsanın belki de en iyi dostudur hayvanlar… Bir hayvanla bir insanın birbirlerine olan sevgisi ve bağlılığı bazen öyle büyüktür ki onları hiçbir aksilik birbirinden koparamaz. Yine birbirlerini arayıp bulurlar. Sokak çalgıcısı Hüsnü ile Pırtık Kedi’nin dostluğu da işte o türden bir dostluk. Şiirsel bir dille anlatılan bu duygu dolu hikayeyi Julia Donaldson yazmış, Axel Scheffer ise resimlerini çizmiş.

Okul çağındaki çocuğunuzun zevkle okuyacağı, daha küçük yaşlardaki çocuğunuza ise sizin okuyabileceğiniz bu kitap Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’nın çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlenceli kitaplardan bir tanesi.








“Çıkartmalı Resim Kitabım”
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından Londra Ulusal Galeri işbirliğinde hazırlanan “Çıkartmalı Resim Kitabım” resim sanatının en büyük ustalarının yaptığı 100’den fazla tablonun çıkartması ile hazırlanmış. Sarah Courtauld ve Kate Davies tarafından hazırlanan kitap 10-14 yaş grubundaki yaratıcı çocukları sanatla eğlenceli bir yoldan tanıştırıyor.

Doğa, renk, ışık, kentler, mitler, efsaneler ve daha birçok konu başlığı altında ayrılan dünyaca ünlü tabloları tanıma fırsatı sunan bu kitapla çocuğunuz resim sanatının büyüsüne kapılacak. Çıkartmaları yerine yapıştırırken, bu eserlerin şaşırtıcı hikâyelerini öğrenip, ressamların yaşamlarını ve resimlerdeki gizli anlamları keşfedecek.






“Çıkartmalı Kış Eğlenceleri Kitabım”
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Stella Baggott’un tasarladığı ve Lucy Bowman’ın yazdığı “Çıkartmalı Kış Eğlenceleri Kitabım” ile çocuklara kışın keyfini yaşatacak. Kestaneli kış geceleri, kış gezmeleri, kardan adam, ormanda kış eğlenceleri, yılbaşı hazırlıkları, Noel Baba ve tabi ki yılbaşı ağacı kitaptaki eğlencelerin bazıları...

Çocuğunuz bu kitapta yer alan 800’den fazla çıkartmayla kendi kış manzarasını düzenleyebilir, kardan adam yapabilir ve ormandaki hayvanlarla oyunlar oynayabilir. Dahası çıkartmaları yerine yapıştırırken, kışla ilgili öğretici ve eğlenceli şeyler öğrenebilir. Kitabın ortasında yer alan birbirinden güzel yaldızlı çıkartmalar ise belki de size özel hazırlayacağı yılbaşı kartını süsleyecek...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER