pudra.com 24.11.2010

Çocuklara 5 yıldızlı doğumgünü partisi

Sürmeli İstanbul'un “Le Melange” salonu enfes bir menü ve eğlenceli bir kutlama ile çocuklara özel doğumgünü partileri sunuyor.

Çocuğunuzun her doğumgünü unutulmaz, her kutlama özel olsun istersiniz. Sizi hiç yormadan, herşeyin en iyisini düşünerek hem eğlenceli hem de sıcak ve şık bir kutlama atmosferi hazırlayan Sürmeli İstanbul yepyeni bir konseptle “Doğumgünü” kutlamalarına başladı. İstanbul’un merkezi konumunda eşsiz manzarası, sıcak atmosferiyle “Le Melange” salonunu doğumgünü kutlamalarına açan Sürmeli’de enfes bir menü ve eğlenceli bir kutlama çocuklarınızı bekliyor!

Çocuklara 5 yıldızlı doğumgünü partisi

Çocuklar için açık büfe

Rengarenk balonlar ve süslemeler içinde çocuklarınızın palyaçolarla, kahkaha dolu saatler geçireceği, şarkılarla dans edeceği doğum günü partisi için Sürmeli İstanbul herşeyi düşündü. Hem çocuklarınızın hem de tüm sevdiklerinizin neşe içinde geçireceği parti için enfes bir açık büfe hazırlanıyor. Büfede tuzlu milföy burguları, parmesan peynirli çubuklar, zeytinli susam topları, baklava hamuru içerisinde sosis bohçalarına çocuklar kadar siz de bayılacaksınız.

Tatlı kurabiyeler

Tatlı kurabiyelerde ise mini kestane içinde beze, ılık Osmanlı mantar kurabiyesi, çilekli milföy diskleri, mini muffinlar ve soğuk sıcak içecekler göze de damağa da hitap ediyor. Hem şık, hem eğlenceli bir beş yıldızlı doğum günü kutlaması için Sürmeli size çok özel ödeme seçenekleri de sunuyor. Şehrin hemen merkezinde yer alan Sürmeli İstanbul’da beş yıldızlı bir doğum günü için 40 kişilik bir kutlama paketinde, kişi başı fiyat 40 TL.

Soğuk başlangıçlar

Çocuğunuz yeni yaşına, arkadaşları ve tüm sevdikleriyle birlikte girerken, ünlü Sürmeli mutfağının enfes doğum günü pastaları arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız. Çocuğunuz neşe içinde mumları üflerken, Sürmeli bu özel günün her anını sizin için görüntüleyecek. Daha zengin bir yemek menüsü tercih etmek isteyenler için alternatif sunan Sürmeli ikinci paketinde; domates içerisinde Rus salatası, patates salatası mini yufka çanağı içerisinde, sosis salatası, makarna salatası, kiraz domates, Çelgelköy salatalığı gibi soğuk başlangıçlar sunuyor.

Sandviç köşesi

Sandviç Köşesi’nde köy emeği üzerinde mini mozeralla, mini sakallı sandviç (beyaz peynirli), mini yumurtalı sandviç yer alıyor. Sıcak Tadımlıklar’da; mini tavuk burger, mini hamburger, patatesli sosis çubukları, spagetti napoliten ve en sevilen köşe olan Mini Tatlı Çeşitleri’nde ise elma şekerleri, çikolatalı çilekler, mini brownieler, havuçlu kekler ile çocukların bayıldıkları tatlılarla süsleniyor! Yine ikinci pakette sütlü tatlılar arasında; kahve fincanında fırın sütlaç ve birbirinden güzel mini pasta çeşitleri yer alıyor. Meşrubatlar ve doğum günü pastasıyla birlikte ikinci paket fiyatı 40 kişiye kadar katılımda, kişi başı 50 TL.

Seçkin ve özel atmosferiyle, çocukların doğum günü kutlamalarına 5 yıldızlı farklı bir seçenek getiren, neşeli ve sıcak ortamıyla olduğu kadar hizmet kalitesiyle unutulmaz kutlamalara ev sahipliği yapan Sürmeli, doğumgünü için farklı alternatif arayışında olan aileleri Sürmeli’de ağırlıyor.

Çocuğunuza doğum günü partisi mekanları konusunda diğer önerilerimiz için burayı tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER