pudra.com 24.09.2010

Çocuklara Aikido adresi: Aikimode Aiki Akademi

Aikimode Aiki Akademi 2007 yılından itibaren 4-12 yaş çocuklar için de aikido eğitimleri veriyor. Aikido çocuklarda kuralcılık yerine uyum ve disiplini; özgüven ve bilinçlenmeyi sağlıyor.

Aikimode Aiki Akademi 2007 yılından itibaren yetişkinler (12+) ve 4-12 yaş çocuklar için aikido eğitimleri veriyor. Eğitimlerde saygı ve sevgi ilkeleri temel alınarak savaş ve sanat kavramları budo (Savaş Sanatları) disiplinleri çerçevesinde öğretilmektedir. Aikido ile, öğrencinin savaşçı ve sanatkar olabilme çizgisinde istikrarlı ve ahlaklı bir yol izlenmesi sağlanıyor.

Çocuklara Aikido adresi: Aikimode Aiki Akademi

Çocuklarda kuralcılık yerine düzen ve disiplin

Genç yaşlarda veya çocuk yaşta aikidoya başlayanlar aikidonun insan bedenine sağlamış olduğu avantajları elde etmenin mutluluğunu yaşarlar. Topluluk içinde var olan bazı sorunlar, aile içi tatsızlıklar, sokaklardaki engellenemez kötü gidiş ve çevresel bir takım faktörler gelişmekte olan çocukların ve gençlerin agresif ve kavgacı bir yapıda olmalarına neden olmaktadır. Bu nedenle çocukların ve gençlerin kuralcılık yerine düzen ve disiplini benimseyip sevmeleri, öz güven ve bilinçlenmeyi öğrenmeleri, çevrelerindeki her şeyin bir bütünün parçası olduğunu kabul ederek uyum sağlamayı yaşam tarzları ile bağdaştırmaları önemlidir. Aikido bu ilkeler doğrultusunda hareket etmeyi prensip edinmiş bir sanattır.

Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte insanların içlerine kapanık halleri göze çarpmaktadır. Bizlerden büyükler olarak önemli görevler beklenmektedir. Çocuklara ve gençlere çevreleri ile nasıl uyumlu olacaklarını keşfetmelerini sağlamak onlara yapabileceğimiz en büyük iyilik. Bu sanat çocukların kendilerine olan güvenlerini ve konsantre olabilme yeteneklerini arttırarak, psikolojik ve fizyolojik yönden sağlam bir yapıya kavuşmalarına yardımcı olacaktır.

Aikido sağlıklı olan her bireyin yapabileceği bir sanat. Aikimode Aiki Akademi’de 4 yaşından 50 yaşına kadar olan bireylere eğitim verilmekte. Eğitime katılan bir çok çocuğun velisi de hafta içi ve hafta sonu yetişkin sınıflarında öğrenci. Sizler ve çocuklarınız aikido sanatını yaparak vaktinizi değerlendirmek isterseniz Türkiye'nin en modern ve en büyük aikido merkezlerinden biri Aikimode Aiki Akademi 4. Levent'teki dojosuna sizleri davet ediyor. Daha detaylı bilgi için www.aikimode.com adresini tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER