pudra.com 02.11.2009

Çocuklarımıza eşleştirme kartları

Okul öncesi döneminde çocuklarımızın görsel hafızalarını, dikkat ve hatırlama becerilerini geliştiren eşleştirme kartlarıyla yepyeni bir kitap!



Çocuk gelişimi ve yaratıcılığı için birçok annenin ve okul öncesi eğitim kurumunun başvurduğu eşleştirme kartları dünyanın hemen her yerinde kullanılıyor. Çocukların görsel hafızalarını, dikkat ve hatırlama becerilerini geliştiren bu tür eğitici kartların yararları diğer uyarıcı materyallerden çok daha fazladır. Eğitici oyuncaklar bebek ve çocukların sadece bilişsel değil, tüm gelişimlerini desteklemektedir.

Gün Yayıncılık, belli başlı oyunları bizler için hazırlamış. Eşleştirme kartları ile daha birçok oyun yaratmak ise bizlerin hayal gücüne kalmış.

Dilerseniz çocuğunuzun oyuncakları veya odasında bulunan mobilyaları ile daha birçok oyun yaratabilirsiniz. Örneğin renk kartları ile giysilerini veya oyuncaklarını eşleştirebilirsiniz...


Orhan Meriç tarafından yazılmış, Murat Çelik tarafından resimlenmiş “Eşleştirme Kartları”, özel kutusunda 78 kart (kuşeye basılı 4 renk) ve oyunlar kitapçığı ile 3 Kasım 2009 Salı gününden itibaren piyasada. Üstelik fiyatı da çok uygun; 17.9 TL!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER