pudra.com 01.12.2010

Çocuklarımızın zekalarını parlatıyoruz!

Yasemin Sungur Gelişim Enstitüsü’nde çocuklara yönelik bir program başlıyor. Gelişen Düşünceler Çocuk Kulübü’nün gerçekleştireceği bu programın ismi de çok dikkat çekici: Zekanızı Parlatın. Hem kulüp hem de bu program kapılarını 12 Aralık 2010’da açıyor.

Yıllardır iletişim, yönetim ve koçluk becerileri alanlarında eğitimler veren, danışmanlık yapan Yasemin Sungur Gelişim Enstitüsü bünyesinde yeni bir kulüp kuruldu. Gelişen Düşünceler Çocuk Kulübü. Bu kulüp, 8-10, 10-12 yaşları arasındaki çocuklara, bütün hayatlarına değer katacak bir gelişim ortamı sunuyor.

Çocuklarımızın zekalarını parlatıyoruz!

Gelişen Düşünceler Çocuk Kulübü’nün programının adı çok dikkat çekici: Zekanızı Parlatın. Bu özel ve aktif çalışmanın amacı çocukların yeteneklerini, yaratıcılıklarını ve düşünme becerilerini geliştirmek. Bunun nedenini de kulüp yöneticileri “Çünkü çocuklara balık vermek yerine, balık tutmayı öğretmenin daha doğru olduğunu düşünüyoruz” diyerek açıklıyorlar.

Gelişen Düşünceler Çocuk Kulübü’nde çocuklara etkili düşünme becerisi kazanmaları, takım içerisinde çalışmaya alışmaları, Var olan liderlik becerisini geliştirme, problem çözme hızını artırma, yeteneklerini keşfetme ve geliştirme, eleştirel bakış açısı kazandırma, kendi kendine anlama becerisi kazandırma, yaratıcı sorun çözme tekniğini öğretme, temel bilimsel konuları günlük hayat ile ilişkilendirmeyi, kariyer ve meslekler hakkında bilgi ve ilgisini artırma gibi beceriler kazandırma hedefleniyor.

Programın konuları arasında da Görsel Beceriler, Altın Parmaklar, Her Renk Düşünme, Eleştirel Düşünme, Oyun Tasarlamaca, Bilim, Liderlik, Mind Mapping gibi konular yer alıyor.

Eğitmenler kimler?

Gelişen Düşünceler Çocuk Kulübü’nde üstün zekalı ve yetenekli çocukların eğitimi konusunda deneyimli iki genç öğretmen Yeşim Salgut ve Pınar Yenisu; oyunlar, hikayeler ve gelecek konusunda tutkulu bir genç eğitmen Can Sungur; yılların deneyimi ve eğitim bilgisine sahip bir kariyer koçu / iletişim danışmanı Yasemin Sungur çocuklara eğitim veriyorlar.
Yeşim Salgut: İstanbul Üniversitesi Üstün Zekalılar Öğretmenliği mezunu, çocukların var olan yetenekleri geliştirmek için çalışan, çocukları çok seven bir öğretmen.

Pınar Yenisu: İstanbul Üniversitesi Üstün Zekalılar Öğretmenliği mezunu, farklı alanlarda çalışmayı seven, yeniliklere açık, öğrencilerle empati kurabilen, başarılı bir öğretmen.

Can Sungur: Yıldız Teknik Makine Mühendisliği mezunu, hayallerinin ve hobilerinin peşinde bir iletişimci, dijital seven bir reklamcı, oyun tasarımcısı ve hikayeci.

Yasemin Sungur: Hayallerinin peşinden gitmeyi seçmiş bir öğrenci, bir kaşif ve bir paylaşımcı. O bir anne, sadece kendi oğlunun değil, tüm çocukların annesi. Yeteneklerini zamanında keşfetmenin, doğru meslek seçmenin ve sevdiği işte çalışmanın hayat kurtardığına inanıyor.

Gelişen Düşünceler Çocuk Kulübü 12 Aralık’tan itibaren her hafta sonu, Cumartesi – Pazar günleri; 15.00 – 19.00 arasında Yasemin Sungur Gelişim Enstitüsü’nde çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

Adres: Kalamış Fener Caddesi, Yelken Sokak No: 1/1 Kadıköy/İstanbul
Tel: 0 216 449 65 94 - 0533 550 87 05
E-mail: cocuk.kulubu@yaseminsungur.com
Web: www.yaseminsungur.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER