@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.04.2010

Çocukluğa geçiş sorunlarına mucize çözümler

İngiltere’de anneler tarafından en çok takip edilen bebek hemşiresi Tracy Hogg’un yeni kitabı, yine aklımızdaki tüm soruları yanıtlıyor.

Tracy Hogg 25 yılı aşkın bir süre boyunca 5000’den fazla bebek üzerinde çalışmış sertifikalı bir bebek hemşiresi… Aynı zamanda bebek bakımı ve bebek sorunları konularında yazan, pek çok annenin tavsiyelerini takip ettiği bir yazar…

Çocukluğa geçiş sorunlarına mucize çözümler

Çocukluğa Geçiş Sorunlarına Mucize Çözümler

Tracy Hogg’un yepyeni kitabı ‘Çocukluğa Geçiş Sorunlarına Mucize Çözümler’ Gün Yayıncılık’tan çıktı. 386 sayfadan oluşan kitap, çocuğunuzun artık yürümeye başladığı, ilk adımıyla birlikte sizin de girdiğiniz yeni dönem ve bu dönemde de değişerek artan sorularınıza yanıtlar veriyor.

Bebeğim emziği nasıl bırakacak? Onu memeden nasıl keseceğim? Tuvalet eğitimini nasıl vereceğim? 2 yaş sendromunu nasıl atlatırız? Yeni bir bebek yolda, kardeşi olacağı fikrine nasıl hazırlarım? Ne zaman konuşacak? Yemek, uyku ve davranış sorunlarını nasıl çözebilirim? Bu ve bunun gibi birçok sorun yanıtı bebeğinizin çocukluğa geçişinde yaşanmış hikayeler ve örneklerle ‘Çocukluğa Geçiş Sorunlarına Mucize Çözümler’ kitabında!



Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler

Tracy Hogg’un bir önceki kitabı da Pudra.com’un favori kitaplarındandı! Geceleri deliksiz uyuyan, gündüzleri iştahla yemeğini yiyen, kendi başına sıkılmadan oyun oynayabilen, ne zaman ne istediğini anlayabildiğiniz bir bebek büyütmek kulağınıza hayal gibi gelmesin… Çünkü Tracy Hogg'un 528 sayfalık ‘Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler’ kitabı doğumdan üç yaşına kadar geçen süreçte beslenme, uyku alışkanlıkları, tuvalet eğitimi, duygu ve davranış sorunlarına kalıcı, akılcı ve uzlaşmacı çözüm yolları sunuyor.




Tracy Hogg ve mucize bebek bakımı yöntemleri hakkında…

İngiltere/Yorkshire doğumlu Tracy Hogg, 25 yılı aşkın bir süre boyunca 5000’den fazla bebek üzerinde çalışmış sertifikalı İngiliz bebek hemşiresidir. Diğer uzmanlık alanları Emzirme Eğitmenliği, Yenidoğan Danışmanlığı ile Fiziksel Engelli ve Öğrenme Özürlü çocukların bakımı…

Tüm bebeklerin, ihtiyaçlarını anlatabilmek ve ebeveynlerin de bu ihtiyaçları anlayabilmeleri için belli rutinlere ihtiyaçları olduğu ana temasından yola çıkarak yazdığı kitapları uluslarası arenada büyük ses getirmiş ve Hogg’a dünya çapında bir ün kazandırmıştır. 1992 yılında Amerika/Kaliforniya’ya taşınan Hogg çalışmalarına bu ülkede devam etmiştir. Cindy Crawford, Jamie Lee Curtis, Michael J. Fox, Calista Flockhart ve Jodie Foster gibi pek çok Hollywood starı da çocuklarının büyütülmesi konusunda Hogg’un uzmanlığına başvurmuştur.

Hogg’un kitabında, DVD'lerinde ve televizyon programlarında üzerinde durduğu E.A.S.Y (Eat, Activity, Sleep and You) adlı efsanevi programı, geceleri deliksiz uyuyan, gündüzleri iştahla yemeğini yiyen, kendi başına sıkılmadan oyun oynayabilen ve ne zaman ne istediğini kolayca anlayabileceğiniz sağlıklı, mutlu ve huzurlu bebeklerin temel anahtarıdır.

E.A.S.Y’nin Türkçe açılımı aşağı yukarı aşağıdaki şekildedir: “Yemek”, “Aktivite”, “Uyku” ve “Sizin Kendinize Ayırdığınız Zaman”…. Karnı güzelce doyan bir bebek oyun oynamalı, yeterince yorulunca da düzenli ve huzurlu bir uykuya dalarak sizin kendinize zaman ayırmanıza izin vermelidir.

Pudra.com olarak, bebek ve çocuk bakımıyla ilgili sorularımıza cevap veren Tarcy Hogg'un Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve Çocukluğa Geçiş Sorunlarına Mucize Çözümler kitaplarını tüm annelere tavsiye ediyoruz...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER