@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.02.2012

Disney karakterleri Adidas 2012 koleksiyonunda

Adidas Disney Kids İlkbahar Yaz 2012 Koleksiyonu, Arabalar (Cars), Minnie ve Mickey Mouse karakterlerinin öne çıktığı ayakkabılar, çantalar ve eşofman takımları ile çocukların ve ailelerin gözdesi olacak.

Adidas Disney Kids İlkbahar Yaz 2012 Koleksiyonu, özgün tasarımlarıyla yeni sezonda da çocuk giyim modasının nabzını tutmaya devam ediyor. Disney’in en ünlü ve sevilen karakterlerinin hikayeleri ve dostluklarından esinlenerek tasarlanan koleksiyon, hem çok renkli hem de çok eğlenceli. Koleksiyondaki ayakkabıları, çantaları ve tüm tekstil ürünlerini, Arabalar (Cars), Minnie ve Mickey Mouse gibi birbirinden sevimli Disney karakterleri süslüyor.

Göz alıcı renkler, karakterlere özel grafik uygulamalar
Hem kız hem de erkek çocuklarına hitap eden ayakkabı modellerinde renkli cırt cırtlar, parlak ve yaldızlı detaylar ile hem taban hem de üst kısımlarındaki karakterlere özel baskılar dikkat çekiyor. Kız çocuklara özel ayakkabılarda pembeler, morlar, sarılar öne çıkarken, erkek çocuk ayakkabılarında maviler, canlı kırmızı ve yeşiller göze çarpıyor.

Disney yıldızları Adidas ürünlerine hayat veriyor
Kız çocukları için tasarlanan eşofman takımlarında, Minnie Mouse baskılı canlı pembe ve mor tonlarındaki modeller; erkek çocuklar için tasarlanan modellerde ise Mickey Mouse ve Cars karakterleri ile renklendirilen mavi tonlarının ağırlıkta olduğu modeller öne çıkıyor. Eşofmanları, uyumlu renk ve tasarımlardaki kız ve erkek çantalarının yanı sıra ayakkabılar tamamlıyor.



Adidas Disney Kids İlkbahar Yaz 2012 Koleksiyonu'ndan sizin için seçtiğimiz en güzel modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2