Pudra.com 28.09.2011

Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar geliyor

Prensesler ve kahramanlar, 6-16 Ekim'de İstanbul'da olacak. "Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar" gösterisinde kanatlandıran sıçramalar, korkusuz akrobasi, nefes kesen paten gösterileri ve sevimli Disney dostları bir arada olacak.

Ekimde İstanbul'a prensesler ve kahramanlar geliyor. "Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar" gösterisi 6-16 Ekim 2011 tarihleri arasında Ora Arena'da gerçekleşecek.

Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar geliyor

Kahramanlarla cesur yüreklerin hüküm sürdüğü harikalar dünyasını yansıtan "Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar"ın konusuna gelince...

Ariel dalgaların üstündeki dünyayı keşfetmeyi özler ve Prens Erik tek gerçek aşkına kavuşmak için Ursula'nın sinsi büyüsünü bozarken Prens Philip Uyuyan Güzel Aurora'yı kurtarmak için zamana karşı yarışarak, ateş püskürten ejderhaya dönüşen kötü Maleficent'i yener.

Disney On Ice'ta ayrıca Yasemin ve Aladdin'le yepyeni bir dünyayı keşfetme; Sinderella, Belle, Pamuk Prenses ve Tiana'nın düşleri gerçekleşirken onları hayranlıkla izleme şansınız var. yin. Disney'in en yeni Prensesi Rapunzel'den de çok özel bir gösteri sizleri bekliyor.

Kanatlandıran sıçramalar, korkusuz akrobasi, nefes kesen paten gösterileri ve sevimli Disney dostları Mickey Mouse, Minne ve Goofy de Disney On Ice'ın diğer eğlenceli tarafları...

İstanbul Çocuk Tiyatrosu'nun gerçekleştirdiği organizasyon ile Türkiye'ye gelen "Disney On Ice-Prensesler ve Kahramanlar", şimdiden yoğun taleple karşılaştı. Siz de çocuğunuzla birlikte harika bir zaman geçirmek istiyorsanız bu gösteri için biletinizi hemen alın.

Bilet için Biletix'e başvurabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER