25.04.2017

Ekonomik çocuk doğum günü partisi nasıl yapılır?

Çocukların en eğlenceli aktivitelerinden doğum günü partileri için her bütçeye uygun ekonomik ve basit öneriler Pudra.com’da.

Doğum günü partileri çocuklar ve aileleri için en özel günlerden. Her ebeveyn gibi siz de çocuğunuza unutulmaz bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorsunuz ama bütçem kısıtlı diyorsanız, işte size ekonomik doğum günü partileri için basit öneriler. Çocuklar için en yaratıcı partiler başlıklı yazımız da ilham verici olabilir. 

Ekonomik çocuk doğum günü partisi nasıl yapılır?
 

Zamanlamaya dikkat edin

Doğum günü partinizi 14.00-17.00 saatleri arasına organize etmeye çalışın. Öğle yemeğinden sonra, akşam yemeğinden önce en iyi vakit aralığı.
 

Planınızı önceden yapın

Parti malzemeleri ve diğer tüm alışverişleri geniş bir zamana yayın böylece son dakika unuttuğunuz bir şeyi aceleyle almak için gereğinden fazla para ödemezsiniz. Yıl boyunca parti malzemeleri satan mağazaların indirimlerini takip edebilirsiniz.
 

Dijitali kullanın

Sahip olduğumuz imkanlarla her işimizi dijital ortamda yapabiliyoruz artık. Parti davetiyelerini de dijital ortamda hazırlayın ve gönderin. Basılı davetiyelere göre hem daha hızlı, hem daha ekonomik, dijital davetiyeler kağıt israfına da yol açmıyor. 
dogumgunu
Birlikte kutlayın
Eğer doğum günü çocuğunun kardeşinin veya aynı gruptan bir arkadaşının da yakın tarihte doğum günü varsa birlikte kutlamayı deneyin. Böylece masrafları diğer aileyle bölüşebilir ve daha ekonomik bir doğum günü yapabilirsiniz. Yalnızca her çocuğun kendine ait doğum günü pastası olmasına dikkat edin ki her iki çocuk için de özel bir gün olduğu unutulmasın. En güzel 1. yaş günü pastaları başlıklı haberimiz de ilginizi çekebilir.
 

Parti mağazalarına bağlı kalmayın

Parti malzemelerinin tamamını parti malzemeleri satan mağazalardan alacaksınız diye bir kural yok. Marketlerle ve diğer mağazalarla fiyat kıyaslaması yapmadan satın almayın.
 

İş ve arkadaş çevrenizi değerlendirin

Eğlenceyi daha ekonomik hale getirmek için arkadaş çevrenizi değerlendirin. Farklı bir doğum günü partisi için örneğin, tiyatrocu bir arkadaşınızın partiye katılmasını isteyebilirsiniz. Çok eğlenceli olabilir.
dogumgunu
Klasik kutlamaları atlamayın
Özellikle çocukların yaşı henüz çok küçükse evde veya açık alanda klasik bir kutlama yapabilirsiniz.
 

Temanızı yaratın

Temalı bir doğum günü partisi yapmak için illa çok para harcamanıza gerek yok. Kendin yap sitelerinden bu güne özel tema fikirleri alarak kendi dekorasyonunuzu kendiniz yapabilirsiniz.
 

Online alışverişi düşünün

Bazı ürünler online satışta daha ekonomik oluyor. Süslemelerinizi online olarak sipariş etmeyi de düşünebilirsiniz.
 

Doğum günü pastasını evde yapın

Hem daha hafif hem de daha ekonomik olması için doğum günü pastasını kendiniz yapabilirsiniz. Marketlerde satılan pasta dekorasyonları ve şeker hamurlarını kullanarak şık bir pasta yaratabilirsiniz.
pasta

Farklı mekanları araştırın

Doğum günü partisini evde yapmak istemiyor musunuz? Çocukların da hoşuna gidebilecek mekanları araştırın. Çocuk aktivite merkezleri parti için güzel bir seçenek. Çocuk doğum günü partisi için önerdiğimiz 10 adrese göz atabilirsiniz.
 

Kendi aktivitenizi yaratın

Evdeki oyuncaklarla çocuklar için eğlenceli ve ekonomik doğum günü aktiviteleri yaratabilirsiniz. Örneğin, bazı oyuncakları altın rengine boyayın ve evde bir hazine avı oyunu oynayın.
 

Kitaplığınızdan yararlanın

Parti temanıza uygun hikaye kitapları veya DVD’ler çocuklar için geliştirici ve eğlenceli olabilir.
 

Klasik oyunları unutmayın

Hiçbir malzemeye ve masrafa gerek olmadan oynanan klasik oyunları unutmayın. Körebe, saklambaç, sandalye kapmaca ve daha fazlası!


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Çocuk doğum günü partisi nerede yapılır?
Çocuğunuzun doğum günü için size birkaç mekan önerimiz var! İşte farklı konseptler ve farklı doğumgünü mekanları...

​İlham alabileceğiniz çocuk doğum günü partileri
Çocuklarınız için düzenleyeceğiniz doğum günü partilerinde yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyuyor musunuz? O zaman sizi eğlenceli temalardan ve şık masa düzenlemelerinden oluşan ilham verici galerimize davet edelim.

​Çocuğunuzla evde oynayabileceğiniz 10 keyifli oyun
Çocuğunuzla eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmek için uzaklara gitmenize gerek yok, Pudra.com’un oyun önerileri ile evde harika bir gün geçirebilirsiniz.

​Çocuklar için zeka geliştiren kutu oyunları
Çocuklarınızın zihinsel gelişimi için faydalı; mantıksal düşünme, dil ve problem çözme yetilerini geliştiren oyunlar arıyorsanız, bu haberimiz size göre.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER