@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.10.2011

Emziren annelerin favori sitesi Leileo.com'da indirim

Emziren annelerin favori alışveriş sitesi Leileo.com'da Emzirme Haftası'na özel yüzde 50'ye varan indirim var.

Anne ve bebeklerin dünyasına geçtiğimiz yıl katılan LeiLeo Mom&Baby, bambu ve organik pamuk kumaşları, sahip olduğu yüksek kalitesine rağmen uygun fiyatlarıyla kısa zamanda çok ilgi gördü. Markanın amacı annelerin emzirme dönemlerinde pratik giysilerle rahat etmelerini sağlamak ve bebeklerini anne sütüyle beslemelerine destek olmak. Bebeklerin de hassas ve alerjik ciltlerine hiçbir kimyasal içermeyen organik kumaşlar değmesini sağlamak.

Emziren annelerin favori sitesi Leileo.com'da indirim

Emzirme Haftası'na özel yüzde 50'ye varan indirim
Emziren annelerin favori alışveriş sitesi LeiLeo’da Emzirme Haftası'na özel (8 Ekim 2011'e kadar) yüzde 50'ye varan indirim var. Halihazırda emziren anneler, bebeklerine organik kumaş konforu yaşatmak isteyenler ve yakın zamanda doğum yakacaklar için bu indirim kaçmaz.

Leileo'da neler var?
• Emzirme / Hamile Kıyafetleri
• Emzirme Geceliği
• Emzirme Pançosu
• Hamile Bel Bantı
• Hamile/Doğum sonrası eşofman altı
• Organik bebek giysileri
• El yapımı kutusunda hastane çıkışı

Sağlıklı bambu kumaşından üretilen LeiLeo emzirme kıyafetlerinin özel tasarımı sayesinde teniniz görünmeden emzirebilirsiniz. İster evde misafirlerinizin yanında, ister parklarda, ister kafelerde çok rahat edeceksiniz. Bebeğinizi keyifle emzirirken, şıklığınızı da koruyacak ve konforunuzdan ödün vermeyeceksiniz.

LeiLeo, sadece annelere değil anne adaylarına da geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Hamilelik döneminde de giyilebilen emzirme geceliği, dökümlü pantolon gibi duran hem hamilelikte hem doğum sonrasında giyilebilen eşofman altları, hamilelik boyunca sevdiğiniz t-shirtleri giymeye devam edebilmeniz için bel bantları seçeneklerden sadece birkaçı. Hepsi çok kullanışlı, pratik ve doğal bambu kumaşı kullanıldığı için antialerjik, antibakteriyel ve terletmiyor.



Tüm bebek ürünleri yüzde 100 organik
LeiLeo’da, bebek tulumlarından önlüğe, bodyden battaniyelere kadar tüm ürünler bebeğinizin hassas teni için özel olarak yüzde 100 organik Ege pamuğundan üretilmiş. Hepsi yumuşacık ve sağlıklı. Ayrıca; LeiLeo Baby’nin” hastane çıkışı” seti de doğal malzemeler kullanılan el yapımı kutusunda sunuluyor hem de geri dönüşümlü. Kutunun kapağı resim çerçevesi olarak kullanılabiliyor ya da bebeğin hatıra kutusu olarak değerlendirilebiliyor.

Pudra.com tavsiye ediyor: LeiLeo’nun sağlıklı ve kullanışlı ürünleri anne adaylarının ve yeni annelerin alışveriş listesinde mutlaka yerini almalı. Hikaye kitabı tadındaki sitesinden keyifle ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
www.leileo.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER