Pudra.com 03.10.2011

Emzirme Haftası 7 Ekim'e kadar sürüyor

Emzirme Haftası etkinlikleri 7 Ekim'e kadar sürüyor. Etkinliklerde anne sütünün ve emzirmenin önemi konusu vurgulanıyor.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 1-7 Ağustos tarihleri arasında kutlanan Dünya Emzirme Haftası, ülkemizde hem dünya ile aynı tarihlerde, hem de 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanıyor.

Emzirme Haftası 7 Ekim'e kadar sürüyor

Emzirme haftası'nda neler olacak?
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Şubesi tarafından “İstanbul Emziriyor” konulu bir fotoğraf sergisi düzenliyor. Sergi, 4 Ekim, saat 11.00’de açılacak ve 7 Ekim'e kadar görülebilecek.

Adres: Cumhuriyet Müzesi, İshakpaşa Mh. At Meydanı Sk. No:1 Sultanahmet - İstanbul


Emzirme Haftası dolayısıyla Anne Bebek Dergisi de anne sütünün ve emzirmenin önemi konusunu tekrar vurgulamak için sağlık toplantıları düzenliyor.

www.anneysen.com ve Emzirme Reformu Hareketi ile birlikte düzenlenen sağlık toplantılarının ilki 1 Ekim’de gerçekleştirildi. İkinci de 8 Ekim’de Bakırköy Carousel’de saat 15.00'te olacak.

www.doktoramcam.com sitesi kurucusu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Anıl Yeşildal, Emzirme Reformu Hareketi’nden Elif Doğan ile Simge Tuğçe Mertoğlu, Anne Bebek Dergisi Yayın Yönetmeni Berna Paşahan’ın konuşmacı olarak katılacağı sağlık toplantısına tüm anne babalar davetli.


Anne sütü ve emzirmenin önemi konulu yazımız da Emirme Haftası dolayısıyla unutmamamız gerekenleri hatırlatıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER