@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.12.2010

Emzirme kıyafetleri ve organik bebek giysileri

LeiLeo Mom&Baby'nin organik hamilelik ve emzirme kıyafetlerini ve organik bebek kıyafetlerini çok beğeneceksiniz.

Anne ve bebeklerin dünyasına yakın bir zamanda katılan LeiLeo Mom&Baby, bambu ve organik pamuk kumaşları ile sahip olduğu yüksek kalitesine rağmen uygun fiyatlarıyla kısa zamanda çok ilgi gördü. Pudra.com'un da favori anne-bebek markalarında birinci sıraya yerleşti! Eğer markanın kuruluş hikayesini merak ediyorsanız, pudra.com'un LeiLeo'nun yaratıcısı Zeynep Ersöz ile yaptığı röportajı mutlaka tıklayın ve okuyun.

Markanın amacı annelerin emzirme dönemlerinde pratik giysilerle rahat etmelerini sağlamak ve bebeklerini anne sütüyle beslemelerine destek olmak. Bebeklerin de hassas ve alerjik ciltlerine hiçbir kimyasal içermeyen organik kumaşlar değmesini sağlamak. Bir anne daha ne isteyebilir ki?

LeiLeo’da anneler için neler var?
Hem hamilelik hem emzirme döneminde giyilebilen bambu kumaşından harika bluzler, pantolon gibi duran, hem hamilelikte hem doğum sonrasında giyilebilen eşofman altları ve dış mekanlarda emzirmeyi kolaylaştıran emzirme pançosu, bir de hamielik boyunca sevdiğiniz tshirtleri giymeye devam edebilmeniz için bel bantı. Hepsi çok kullanışlı ve pratik, uzun süre kullanılabilen, ayrıca bambu kumaşı kullanıldığı için antialerjik, antibakteriyel ve terletmeyen ürünler.

LeiLeo'nun koleksiyonundaki modelleri görmek için fotoğraf galerimizi tıklayın...

Leileo'da bebekler için neler var?
Bebekler için ise organik tulum, body, bere, önlük ve renk renk battaniyelerin hepsi %100 organik Ege pamuğundan üretilmiş, hem yumuşacık hem de sağlıklı. LeiLeo Baby’nin hastane çıkışı seti de doğal malzemeler kullanılan el yapımı kutusunda sunuluyor. Kutunun kapağı resim çerçevesi olarak kullanılabiliyor ya da bebeğin hatıra kutusu olarak değerlendirilebiliyor, yani o da geri dönüşümlü olarak düşünülmüş.

Şimdi pudra.com olarak hepsine teker teker bayıldığımız bu modellerin tüm detaylarını sizlerle paylaşmak istiyoruz...

Leileo'dan anne adaylarına şık ve pratik bir gardrop
LeiLeo Mom koleksiyonundaki bluzlerin önündeki gizli açılma yerleri sayesinde,bebeğinizi kıyafetlerinizi çıkartmadan,dilediğiniz yerde özgürce emzirebilirsiniz. Her tip gögüse uygun olan bluzlerin her modelinde açılma versiyonları farklıdır. Açık alanlarda emzirirken,emzirme bluzunuzun üzerine aynı renklerde takım olarak alabileceğiniz LeiLeo Emzirme Pançosunu da geçirebilirsiniz.



Neden şık ve pratik?
Sizlere teker teker detayları anlatalım... Siz de fotoğraf galerimizi tıklayarak modelleri inceleyin...

Örneğin Grace bluz modeli.. Degaje yaka bu sene çok moda! İster günlük ister iş kıyafeti olarak kullanılabilecek çok şık bir model. Yılbaşı gecesi de hem rahatça emzirmek hem de şıklığınızı korumak istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.

Hamileler için özel bir tunik, Olivia modeli de çok şık. Tuniğin rahatlığı pastel renklerin şıklığı ile birleşmiş! Göğüs altından itibaren genişleyen modeli sayesinde hamileliğinizin son dönemlerine kadar rahatça giyebilirsiniz. Eğer uzun bir tunik istiyorsanız Emma modelini tercih edebilirsiniz. İster kotla, ister taytla, isterseniz elbise olarak... LeiLeo Mom uzun tuniği ile çok hoş kombinasyonlar yaratabilirsiniz! Yarasa kol modeliyle çok trendy.

Rahat ve spor bir stil için için Eva tişört modellerini tavsiye ediyoruz. V yaka Eva tshirt spor ve şıklığı bir araya getiriyor. Likralı kumaşı sayesinde hamileliğinizin son dönemlerine kadar rahatça giyebilirsiniz. Bu tshirt ile takım olarak kullanabileceğiniz eşofman altına da mutlaka göz atın! Maya adındaki eşofman altı da stilinizi tamamlamanız için ideal. Hamileliğinizin ilk günlerinden, doğum sonrası döneminiz boyunca hem eşofman altı hem de rahat bir pantolon olarak kullanabileceğiniz bir model... İster spor ayakkabı ile ister babet veya sandalet ile! Evde, yürüyüşte veya işte, üzerinizden çıkartmak istemeyeceksiniz! Doğum sonrasında kemer kısmını kıvırın, ve normal bir eşofman altına dönüştürün. LeiLeo Mom bluzleri ile takım olarak kullanabilirsiniz.

İşte koleksiyonun en şık modellerinden biri! Mia emzirme pançosu... Özellikle dış mekanlarda, LeiLeo emzirme bluzlerinin üzerine emzirme pançosunu giyin, özgürce emzirmeye devam edin! Doğal ve nefes alan bambu kumaşı sayesinde bebeğiniz de çok rahat edecek! Çok fonksiyonel bir ürün olan emzirme pançosunu sadece emzirirken değil, bebeğinizin üzerine yumuşak bir battaniye olarak, koltuğa yatırırken altına bir örtü olarak veya pusetinin üzerine güneşlik olarak kullanabilirsiniz.

Lelleo'dan bir tane de kurtarıcı ürünü sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hamilelik döneminizde giymek istediğiniz fakat göbeğinizi açıkta bırakan kıyafetlerinizin altına LeiLeo Bel Bantını giyebilirsiniz. Hem sevdiğiniz tshirtlerinizi giymiş olacak, hem de çok şık kombinasyonlar yaratmış olacaksınız.

LeiLeo'nun koleksiyonundaki modelleri görmek için fotoğraf galerimizi tıklayın...



%100 Organik bebek kıyafet ve aksesuarları
Artık dünyada tüm annelerin tercihi haline gelen organik bebek giysileri hiçbir kimyasal madde ve boya içermiyor. Bebeklerin tenine çok doğal ve sağlıklı bir kumaş değer. LeiLeo organik bebek ürünleri Ege Bölgesi pamuğundan üretitiliyorve Global Organik Tekstil Standartları Sertifikasına sahip.

Değişik ve orijinal bir doğum hediyesi mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz!
Organik tulum, body, bere, önlük ve battaniyeden oluşan bebek seti, yine doğal malzemeler içeren ve tamemen el yapımı LeiLeo Özel Hediye Paketleri'ne yerleştirilmiş. Hediye paketinin özelliğiyse kapağının bebeğin odasında resim çerçevesi olarak kullanılabilmesi! LeiLeo hediye kutuları, ister çok şirin resim çerçevesine ister bebeğin ilk eşyalarının saklanabileceği bir hatıra kutusuna dönüşerek hediyelerin hiç unutulmamasını sağlıyor!

Leileo'dan Pudra.com okuyucularına indirim!
Pudra.com okuyucusu annelere çok özel bir sürprizimiz var. LeiLeo, pudra.com anneleriyle tanışmak için çok özel bir indirim kampanyası yapıyor: 31 Ocak 2011’e kadar leileo.com adresinden yapacağınız alışverişlerde ödemenizi yapmadan önce indirim kodu bölümüne PUDRA11 yazın ve %20 indirim kazanın. (Değerli okuyucularımız, LeiLeo'da %20 indirim kampanyamız 31 Ocak 2011 tarihinde sona ermiştir. İlginize teşekkür ederiz...)
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2