Pudra.com 13.10.2011

Fransız bebek ve çocuk markası Jacadi artık Türkiye’de!

Dünyaca tanınmış Fransız bebek ve çocuk markası Jacadi artık Türkiye’de. Akmerkez'de açılan jacadi mağazası, klasik Fransız tarzı giysilerden fonksiyonel mobilyalara kadar çocuklar için her şeyi barındırıyor.

Zarif stilin romantik bebek ve çocuk giyim markası Jacadi’nin ilk mağazası Akmerkez'de açıldı. Koleksiyonlarında çocuk modasının en ince ve romantik yansımalarını kullanarak, “çocuk gibi çocuk” siluetler sunan Jacadi, artık Türkiye’de!

Fransız bebek ve çocuk markası Jacadi artık Türkiye’de!

Fransa’nın en köklü markalarından biri olan Jacadi, çocuk modasında Fransız geleneği ile yaratılan, özgün ve zamansız tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 35 yıllık bir marka olan Jacadi, klasik Fransız tarzını ve geleneklerini çocuk modasının saf çizgilerini modernize ederek sunuyor.

Jacadi, giysi koleksiyonuyla sunduğu zarif dünyasını, aynı incelikli yaratıcılığıyla sürdürdüğü dekoratif detaylarla da zenginleştiriyor. Ahşap ve doğal malzemelerin ön planda olduğu fonksiyonel mobilyalarda abartısız ve stil sahibi bir doku hakim.

Büyüyen çocuklar için daha güzel bir dünya yaratma misyonuyla kurulan ID Group bünyesinde yer alan, 0-12 yaş arası çocukların markası Jacadi, Dorimu ile Türk tekstil sektörüne girdi.

Jacadi Akmerkez telefon: 0212 282 13 79


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER