Pudra.com 28.10.2011

Fransız çocuk giyim markası Okaidi-Obaibi artık Türkiye’de

Çocuklara ve onların hızla değişen isteklerine cevap veren tasarımlarıyla dikkat çeken Fransız çocuk giyim markası Okaidi-Obaibi, Türkiye'de ilk mağazasını Forum İstanbul'da açtı.

Dünya trendlerini yakından takip ederek her yıl 16 temalı 2 farklı koleksiyon sunan Okaidi-Obaibi ilk mağazasını Forum İstanbul’da açtı.

Fransız çocuk giyim markası Okaidi-Obaibi artık Türkiye’de

Dünyanın dört bir yanındaki tüm çocukların fikirlerine ve kimliğine saygı duyan, 0-14 yaş grubundaki çocuklar için modern, evrensel ve erişilebilir bir marka olarak tanınan trendi marka Okaidi-Obaibi, çocukları renkli bir dünyaya davet ediyor.

Çocukların artık çok genç yaşta bağımsız birer birey olarak sorumluluk alanlarını ifade etmeye başladığı günümüzde, Okaidi de çocuklara ve onların hızla değişen isteklerine cevap veren tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Keşfetmeyi seven, kendini özgürce ifade eden çocuklara yönelik tasarımlar yapan Okaidi’nin 2011-2012 Sonbahar&Kış tasarımlarında bu sebeple dışa dönük bir dünya yaratılmış. Çevresine karşı duyarlı, optimist, modern, şık ve rahat çocuklar için sezon temasına uygun olarak jeanler, baskılı ve ince işçiliği olan örgüler, origami öğelerinin kullanıldığı oyuncu dokunuşlar, doğayı anımsatan renkler seçilmiş. Abartıya kaçmayan sade ve modern çizgilerle tasarlanmış giysilerde kış için kayak modasını kente taşıyan sıcacık tasarımlar da mevcut.


Yeni doğan ve bebekler için: Obaibi
Küçük çocuklar gibi bebeklerin de şıklığına önem veren Okaidi 0-5 yaş arasındaki bebekler için yarattığı şefkat ve sevecenlik dolu Obaibi markasıyla da bebeklerin konforunu düşünüyor. Obaibi’nin tekstil ürünleri kadar yeni doğan ihtiyaçlarına çözüm sağlayan ürünleri ve birbirinden konforlu bebek odası grupları da bulunuyor. Yaratıcı ve kendini sürekli yenileyen kıyafetleri ve mobilyaları ile Obaibi ürünleri de Okaidi mağazasında yer alacak.

Büyüyen çocuklar için daha güzel bir dünya yaratma misyonuyla kurulan ID Group bünyesinde yer alan, 0-14 yaş grubu Obaibi-Okaidi, Dorimu ile Türk tekstil sektörüne girdi.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER