@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.09.2012

GapKids 2012 Sonbahar Koleksiyonu

GapKids'te sonbahar koleksiyonunun temelini "Okula Dönüş" ürünleri oluşturuyor. Şık ve kullanışlı Gap gömlekleri, lacivert ve gri tonlarındaki hırkalar, kazaklar ve kapüşonlu sweatshirt'ler çok şık.

Okula dönüş heyecanı çocuklarla birlikte biz büyükleri de sardı. Bu sonbahar GapKids, “Okula Dönüş” konseptiyle çocuklara okul dönemi başlarken eğlenceli bir koleksiyon sunuyor.

Minikler, okula giderken giyebilecekleri şık ve kullanışlı Gap gömlekleri en iyi kumaşlardan üretilen lacivert ve gri tonlarındaki hırkalar, kazaklar ve kapüşonlu sweatshirt'lerle tamamlayacaklar.

Sonbahar koleksiyonunun temelini oluşturan Okula Dönüş ürünlerinde hem erkek hem de kız çocukları için renkli denimler yer alıyor.

Kızlar için mercan, lacivert, açık yeşil gibi canlı tonlardaki “Jewel Box Skinny”ler, tişört, çizgili süeter, leopar desenli hırkalar, denim ceketlerle ve renkli babetlerle kombinleniyor. Erkek çocuklar için ise gün boyunca oyun oynarken rahat edebilmeleri için özel olarak tasarlanmış “Action Strech Denim” pantolonlar kamuflaj desenli ürünler, sportif şal yaka kazak ve çizgili oxford gömleklerle kombinleniyor.


Ayrıca sonbahar koleksiyonunda kızlar için örgü bluzlar, leopar desenli trençkotlar, binici pantolonları ve baskılı balon eteklerin yer aldığı Bryant Park koleksiyonu dikkat çekiyor. Erkekler için, armalı çizgili süeterler, kamuflaj ve kurukafa desenler ve pufa yelekler koleksiyonun öne çıkan diğer parçaları.

Yeni Uniform koleksiyonu ise modern kesimleri ve nanotech leke tutmayan kumaşlarıyla kızlar ve erkekler için yeniden tasarlandı.

GapKids’in Sonbahar Koleksiyonu'nda çocukların spor yaparken giyebilecekleri rahat eşofman altları, basket şortları ve bunlarla kombinleyebilecekleri sportif mesajlı tişört ve renkli pololar bulunuyor.

Ayrıca, sonbaharın gelişini bir kampanyayla kutlayan GapKids'te okul ürünlerinden yapacağınız alışverişlerde ikinci ürüne yüzde 50 indirimle sahip olabilirsiniz.

Gapkids 2012 Sonbahar Koleksiyonu'ndan seçtiğimiz modelleri görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2