Pudra.com 24.08.2011

Gormiti canlı şovu ile doğanın kahramanları İstanbul'da

Avrupa’da 200 milyon dolar oyuncak satışı, 100 milyonu aşan karakter satışı gerçekleştiren, İtalya’nın bir numaralı lisanslı karakteri Gormiti, canlı şov ile 1-2 Ekim’de İstanbul’da.

Giochi Preziosi’nin dünyaca ünlü çizgi karakteri Gormiti, Milano’da yerleşik ünlü Teatro Delle Erbe’nin muhteşem koreografi, ışık ve kostüm tasarımlarıyla çocuklar kadar büyüklerin de keyifle izlediği bir şov.

Gormiti canlı şovu ile doğanın kahramanları İstanbul'da

Milano’da ünlü Scala Tiyatrosu'nun yanında yerleşik ağırlıklı Cirque du Soleil’in akrobatları ve artistlerinin olduğu 75 kişilik kadrosu ile Teatro Delle Erbe kadrosundaki genç yeteneklerle klasiklerden müzikallere muhteşem gösteriler sunuyor.

Çocukların çizgi kahramanlarına canlı performans ile şovlarında hayat veren Tetaro Delle Erbe, Milano’daki tiyatrosunda ve Avrupa turnesinde bu yıl Gormiti Live Show'u ile sahne alıyor. 2011 Mayıs ayında yapılan İspanya turnesinde büyük başarı sağlayan Gormiti Live Show’u 45 bin kişi izledi.

Turne kapsamında ikinci büyük gösterilerini İstanbul’da yapacak olan grup, yalnız çocukları değil müzik, dans ve akrobatik performans ile büyükleri de büyüleyecek. Muhteşem kostüm, ışık ve dekor tasarımları ile izlemeye doyulmayacak gösteri 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda izlenebilecek.

Gormiti'nin hikayesi
Gormiti aksiyon dolu, hayal gücünü tetikleyen komedi macera çizgi serisidir. Hikaye, çocuklara doğa elementlerinin öğretiminde çok önemli bir yardımcıdır.

Gorm Adası, Doğa Ana tarafından iyi değerlerle beslenen Volkan Lordu Magor tarafından yerle bir edilmisti. Adaya tekrar hayat getirebilmek, hayatta kalan bilgin ihtiyarin sihirli güçleri sayesinde mümkün olacaktı.

Doğa Ana’nın göz yaşlarının acısı dört yeni kabile meydana getirir. Her kabile doğadaki elementlerden birinin kuvvetini alır. Gormiti, Paladins Doğa Ana’nın koruyucuları. Orman, Su, Toprak, Hava...

Magor, Gorm’da yeniden hayat belirtileri fark eder. Canavarlar ve ateşi yaratır. Lavion Magmion liderliğinde yeni bir canavar ordusu kurarlar ve tahribat için hazırlıklar başlar.

Kahramanlarımıza ise periler, elementler ve tabii ki doğanın ruhu ağaçlar, rüzgar ve yağmur yol gösterecekti. Zincirleme olaylar muhteşem epik bir finalle son buluyor. Ama bu sadece bir baslangıç...

Tarih: 1-2 Ekim 2011
Yer: İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu

Biletler Biletix'te 35-95 TL arasında satılıyor.
Bilgi için: www.gormitishow.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER