Pudra.com 23.06.2011

H&M'den UNICEF'e destek

H&M, talep gören çocuk kıyafetlerinden oluşan özel bir koleksiyonla UNICEF All for Children girişimi için destek toplayacak. All for Children koleksiyonundan elde edilen satış gelirinin %25’i UNICEF'e gidecek.

H&M 6 Ekim'de, modaya uygun, talep gören çocuk kıyafetlerinden oluşan özel bir koleksiyon ile UNICEF All for Children girişimi için destek toplayacak. Dünya çapında 160 mağazada ve online olarak da sunulacak olan All for Children koleksiyonundan elde edilen satışların %25’i, çocukların saldırıya açık alanlarda korunma ve eğitim haklarını teşvik etmek üzere UNICEF projelerine gidecek.

H&M'den UNICEF'e destek

H&M ve UNICEF, All for Children girişimini Kasım 2009’da başlattı. Bu, H&M’den gelen 40 milyon SEK (4,5 milyon USD) bağış ile desteklenen 5 yıllık bir projedir ve şimdi bu proje Bangladeş’teki çocuklara da yardımcı olmak için Güney Hindistan’daki toplulukları kapsayacak şekilde büyütülüyor.



H&M’in All for Children koleksiyonu, anne babaların ve çocukların seveceği eğlenceli ve zamansız parçalarla dolu. Koleksiyon, tam bir moda koleksiyonundan bekleyeceğiniz ve çocukları sürekli akılda tutarak hazırlanmış zarif ayrıntı ve tasarım özelliklerine sahip.

All for Children koleksiyonu, sezon boyunca ve daha sonrasında da parçaların karıştırılıp, eşleştirilip giyilebileceği şekilde çok yönlü olarak hazırlanmış. Ayrıca, havalar soğuduğunda rahatlık sağlaması için sıkça kullanılan kaşmir nedeniyle koleksiyon çok talep görecek.

Tasarımlar çok sevilen klasiklerin, onlara daha çağdaş bir görünüm kazandıran güncel halleri. Kız çocukları için, hepsi ten rengi, toz rengi ve mercan rengi gibi sonbahar renklerinden çiçekli desenler, fiyonk süslemeleri ve çizgili pervazlarla elbiseler, etekler, şortlar ve jileler yer alıyor. Erkek çocukları için ise kareli gömlekler, eşofmanlar ve kapüşonlular, kadife ceketler ve vazgeçilmez parka bulunuyor.



Koleksiyondan elde edilen para, H&M kıyafetlerinin çoğunun üretildiği, dünyanın en fakir yerlerinden bazılarında çocuk nesli için uzun vadeli değişiklikler yapmayı hedefleyen All for Children girişimini desteklemek için kullanılacak.

H&M, Bangladeş’teki çocukların haklarını korumaya yönelik, okullara erişim sağlamaya yardımcı olacak UNICEF çalışmalarını destekleyecek.

All for Children ile ilgili daha fazla bilgi için www.hm.com/allforchildren adresini ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER