pudra.com 21.12.2010

İngilizce öğreten oyun

Büyük küçük herkese, akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı öğreten EasyGo Education, özel olarak yarattığı kutu oyunu “What is this?” ile yeni yılda farklı bir hediye alternatifi sunuyor.

“What is this?” oyunu, yurtdışındaki eğitim sistemlerini temel alarak tasarlanan çok özel bir kutu oyunu. Keyifli ve bireysel metotlarla, İngilizce'yi akılda kalıcı bir sistemle öğretirken, oyunu kazanmak için kurulan etaplarda ilerlerken oldukça da eğlendiriyor.

İngilizce öğreten oyun

Bu yılbaşı gecesi tombalaya rakip yepyeni bir oyun keşfedecek, ailecek keyifle oyun oynarken yeni bilgiler öğreneceksiniz.

Hem İngilizce'yi geliştiriyor, hem sosyalleştiriyor

İngilizce bilenlerin bile kelime haznesini tazeleyen “What is this?” özellikle de çocukların sosyalleşmesini sağlıyor. Oyun sayesinde çocuklar İngilizceyi sosyalleşerek öğrenirken, aileler de bu yılbaşı akşamından itibaren onlarla sosyalleşerek bilgilerini tazeleyerek, İngilizceyi keyifle öğrenebilecekler.

Çocuklara ezber yerine sosyal aktivitelerle dil öğreten “What is this?” kutu oyunu, modern dünyanın hayattan uzaklaştırdığı çocukları sosyalleştirmeyi amaçlıyor.

7 – 18 yaş grubu çocuk ve gençler için tasarlanan oyunun amacı yabancı dil öğreniminde en büyük sorun olarak karşımıza çıkan “kelime ezberleme – kelime haznesini güncel tutabilmeye" çare olmak. Çocuklar ve gençler bu oyun ile sosyal bir ortamda (minimum 4, maksimum 8 kişi) eğlenerek genel İngilizcenin en önemli 1200 kelimesini rahatlıkla öğrenebilecekler.

Tam 1200 kelime

Çocuklar ve gençler eğlenerek genel İngilizcedeki en önemli 1200 kelimeyi rahatlıkla öğrenebilecekler. Bu sayede aileler çocuklarına “kelime ezberle” yerine “hadi oyun oynayın” diyebilecekler!

Yeni yılda hem öğretici hem de eğlenceli bir hediye tercihi yapmak isteyenler için “What is this?”, oyuna özel kurulan www.oynayarakogren.com adresli web sitesi üzerinden ve özel kitap evlerinde satışa sunuluyor.

“What is this?” (eğlendirirken İngilizce öğreten kutu oyunu) fiyatı ise 59,90.-TL. www.oynayarakogren.com sitesi üzerinden ve özel kitapevlerinden “What is this”e ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER